Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 17 серпня 2019, 11:39
6373
0

Друга ліга. Нива Тернопіль йде без втрат і з рекордом на трибунах

Чорноморець-2 і Буковина поки йдуть без очків

| Оновлено 17 серпня 2019, 11:39
6373
0
Друга ліга. Нива Тернопіль йде без втрат і з рекордом на трибунах
ffz.org.ua
У групі «А» в епіцентрі уваги було протистояння в Тернополі, де зустрічалися команди, які ще не втрачали очок, — «Нива» й «Полісся». Для підопічних Василя Малика це був перший цього сезону поєдинок у рідних стінах. Лише в компенсований час «Нива» завдяки влучному пострілу Сергія Кисленка вирвала перемогу, що дозволило їй очолити турнірну таблицю. На матчі в Тернополі були присутні 3600 глядачів. Це поки що рекордний показник для поточного чемпіонату другої ліги.
 
Викликав інтерес і матч «Діназу» й «Буковини», адже у випадку нічиєї обидві команди могли записати до свого активу перші очки. Але іншої думки були футболісти з Вишгорода, які наприкінці зустрічі таки схилили шальки терезів на свій бік — 3:2.
 
У групі «Б» стосунки з'ясовували дебютанти професіональних змагань — «ВПК-Агро» й «Альянс», шляхи яких, до речі, перетиналися минулого сезону в аматорській першості України. Тоді за сумою двох чвертьфінальних поєдинків сильнішими виявилися гравці «ВПК-Агро», які невдовзі й зійшли на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Узяли гору вони й цього разу: на 52-й хвилині Антон Шарко завершив влучним ударом одну з численних атак господарів. 1:0.
 
Неочікувано розгорталися події в Кривому Розі, де фаворит, «Гірник», приймав «Миколаїв-2». Дебют був за гостями, які після ударів Владислава Швеця та Євгена Зарічнюка вели з рахунком 2:0. На 22-й хвилині універсал «Гірника» Ігор Бука відквитав один м’яч, проте відразу після перерви миколаївець Олександр Толгаренко ще раз змусив капітулювати воротаря криворіжців. Підопічним Геннадія Приходька, аби досягти зламу, довелося додати обертів і великими силами йти вперед. І «містяни» не витримали натиску. Господарів не зупинив навіть нереалізований на 69-й хвилині Ігорем Яровим пенальті. Вони продовжували наполегливо атакувати й були винагороджені: Сергій Гвоздевич оформив дубль і врятував «Гірник» від поразки. 3:3. Утім, осічкою «Гірника» відразу скористалися найближчі переслідувачі — «Кристал» і «Енергія», які після чергових перемог наздогнали криворіжців.
 
4 тур
 
Група «А»
 
16.08.2019
 
«Нива» В — «Верес» — 1:1
 
«Оболонь-Бровар-2» — «Калуш» — 0:0
 
«Діназ» — «Буковина» — 3:2
 
«Нива» Т — «Полісся» — 1:0
 
«Ужгород» — «Поділля» — 0:0
 
 
 
Група «Б»
 
16.08.2019
 
«Гірник» — «Миколаїв-2» — 3:3
 
«Таврія Сімферополь» — «Нікополь» — 1:0
 
«Авангард-2» — «Енергія» — 1:2
 
«ВПК-Агро» — «Альянс» — 1:0
 
«Реал Фарма» — «Кристал» — 0:5
 
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.