Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Зоря
15.08.2019 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 1 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 04 листопада 2021, 15:52
10428
27

Віктор СКРИПНИК: «Чому я повинен був гнати команду вперед?»

Наставник «Зорі» - про перемогу над софійським ЦСКА

| Оновлено 04 листопада 2021, 15:52
10428
27
Віктор СКРИПНИК: «Чому я повинен був гнати команду вперед?»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Сьогодні «Зоря» в повторному матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи обіграла софійський ЦСКА з рахунком 1:0 і вийшла в стадію плей-офф.

Головний тренер команди Віктор Скрипник поділився враженнями від матчу:

«ЦСКА приїхав сюди забити гол, адже в іншому випадку вони б не пройшли далі. Але ми зіграли на нуль. Звичайно, нам допомогла червона картка [Туріцова]. У футболі таке буває: начебто як нам могли і пенальті поставити, а в зворотній атаці вигнали гравця суперника. Можливо, це стало вирішальним моментом всього цього протистояння.

Ми з цими рішеннями сперечатися не стали. Далі грали по рахунку, намагалися не робити грубих помилок. Але все одно ми намагалися тиснути, щоб забити гол, що ми і зробили. І цей пенальті, і в першому матчі можна було як ставити, так і не ставити. Цього разу пощастило «Зорі». Нам треба давати компліменти за ті гру і енергію, які ми показали, щоб пройти ЦСКА, а не посилатися на те, що нас судді витягли.

Сьогодні рівно три тижні зі старту сезону. Ми провели 7 матчів, в яких п'ять разів перемогли і двічі зіграли внічию. У суперника теж була десята зустріч за місяць. Банер «Мужики», який висів на трибунах, футболісти «Зорі» це слово заслуговують.

Сказав Русину, який забив гол і отримав червону картку, що він напевно, не хоче в Барселону полетіти («Зоря», швидше за все, в плей-офф зіграє з «Еспаньолом» - прим.). Хлопця захлиснули емоції. Він вибачився перед усіма. Це все емоції, заради цього люди приходять на стадіон.

З Абу-Ханною, який травмувався, я вже теж розмовляв. У нього струс, завтра буде обстеження. Як він каже, він відчуває себе нормально.

Артем Громов готується до матчу четвертого туру УПЛ з «Олександрією». З великою ймовірністю 18 серпня він вийде на поле.

Пилип Будківський стає тією фігурою, без якої важко уявити команду. Ми грали без нього з «Колосом» (3:1). У нас змішаний склад: є швидкі хлопці, але потрібен і такий фактурний нападник, який може поборотися з великими захисниками. Він сильно допомагає на стандартах суперників. З тими обсягом і бажанням, які зараз Пилип демонструє, він стає дуже важливою фігурою для нашої гри.

Я теж хочу вигравати кожен матч з рахунком 8:0, але грається за рахунком - нам можна було не забивати, щоб пройти далі. Чому я повинен гнати хлопців вперед, щоб вони ризикували, лізли, заробляли картки, щоб когось вигнали? Потім ви ж скажете: чому ви не катали м'яч, щоб пройти далі?».

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Знадобилася серія пенальті. Визначено другого фіналіста Ліги чемпіонів Азії
Футбол | 24 квітня 2024, 17:07 0
Знадобилася серія пенальті. Визначено другого фіналіста Ліги чемпіонів Азії

Йокогама Марінос виграв в Ульсан Хюндай півфінальне матчеве протистояння

Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»
Футбол | 24 квітня 2024, 12:47 9
Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»

Енді Брассел оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні АПЛ

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Артём Проказов
Люди пришли на стадион увидеть хорошую игру а не катание мяча если так и дальше будут играть ни кто ходить на них не будет и пускай потом Рафилов не плачется что люди не ходят на матчи зари
UKRAINE FAN
Так там и гнать не нужно было. Были обычные позиционные атаки но брак в передачах зашкаливал. Очень много было брака как будто в первый раз друг друга увидели!
beba2018
Витя, Вы играете дома, а не на выезде. На Вас пришли посмотреть болельщики. Что хотят больщики? - зрелища. А Вы показали игру стоя его футбола. Мы хотим видеть футбол- быстрый, комбинационный с ударами по воротам, а не сопли которые Вы показали. За метров 15 до штрафной где можно отдать передачу на фланг или идти в обыграш Ваш важный Будковский пасует назад в центр поля и дальше к вратарю. Это попоступок ЦФД? СКОЛЬКО ОН ВАМ ПЛАТИТ, ЧТОБЫ ВЫ ЕГО ВЫПУСКАЛИ НА ПОЛЕ И ТАК ЛЕСНО ОТЗЫВАЛИСЬ О НЕМ? В других командах его даже в заявку не внесли.
Помню Хар. Мет. весной играл ЕЛ на выезде кажись с Сампдорией разнес её то-ли 3:0 то-ли 4 уже не помню, но потом ответка в Харькове погода жуть снег, дождь. Все понимали, что Метал пройдёт дальше, но народ пришол на стадион посмотреть классную, красивую игру и поддержать команду. Притом билеты были не по 40грн как сегодня на Зорю (считай даром при курсе 26), а по 120 (при курсе 8) и сорокатысячник был забит до отказа.
Мороль такова будет красивая игра, будет забит болельщиком стадион. А будут стоять как дебилы так как турнир не назови и какие команды, не приедут народ на стадион не пойдёт (хоть ЛЕ, хоть ЧУ, хоть ЛЧ).
Дома Вы играете для своего болельщика так будьте добры показать красивый "спектакль"
Vladdal
У нас и футбол потому слабый, что с детства учат "по счёту" играть.
jetcrow
Вьюха колхозника, а не тренера который играл и тренеровал в европе. бебе, меме, а чё а почему. Удачи Заре.
dig_sum
Не надо оправдываться, как и идти у публики на поводу. От тренера требуется результат, если он будет - все заткнутся
Kevko
Если объективно, Заря 7 матчей не проигрывает. Респект тренеру и команде. Видно постепенное улучшение качества командной игры
odiniznashih
Удивляет то, что столько специалистов футбольных в ленте, а Суркис тренера не может найти
SamojlovS
"В наши ворота не поставили, ...потом у соперника выгнали игрока" - но мы с этими решениями спорить не стали.
П.С. Вот если бы были решения наоборот....
Andy Chak
Та тому, що Вітя, бля, пропусти ви дурачка і говорив би ти, що не вийшло, хлопці старалися але не змогли. Сцука, не грай просто цілий тайм на утримання рахунку, не позор свого імені в Україні!!!
ukrop45
Така-от філософія українських тренерів, і нічого з цим не поробиш. Не футбол, не намагання порадувать глядачів грою,щоб приходили на стадіон, раділи, відчували, що потрібні команді, повагу до себе, а антифутбол,"терпеть, беречь сильі и т. д." Називать їх мужиками, після домашніх матчів в ЛЄ себе не поважать
Alexey Antonenko
Чувак ещё только раздупляется в новом клубе. Откуда ему знать ВСЕ плюсы и минусы каждого игрока. Результат есть, так что норм.
ukrop45
виліт Порту,звичайно, неприємно, але тут якраз і не сенсація, команда наразі в жахливій формі, програш дебютанту в першому турі чемпіонату підтвердження, та команда грала, давила не здавалась до кінця. Спокійно тренеру працювати ... не звертаючи уваги на вболівальників ... неможливо апріорі. У вас (не у тебя) все вверх ногами, футбол, гравці, тренер для вболівальників, а не навпаки