Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 листопада 2021, 16:11
2417
0

ПОЛУНІН: «Зоря в матчі-відповіді з ЦСКА зіграє у вичікувальний футбол»

Колишній півзахисник збірної України - про майбутній матч луганчан в єврокубках

| Оновлено 04 листопада 2021, 16:11
2417
0
ПОЛУНІН: «Зоря в матчі-відповіді з ЦСКА зіграє у вичікувальний футбол»
ФК Зоря Луганськ
Колишній півзахисник збірної України Андрій Полунін оцінив шанси луганської «Зорі» в матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти болгарського ЦСКА.
 
- Андрій, на ваш погляд, які перспективи у команди Віктора Скрипника вдало зіграти проти ЦСКА в матчі-відповіді після нічиї 1:1 в Болгарії?
- На мій погляд, вже зараз, на початку сезону, луганська «Зоря» знаходиться в хорошому стані. Я стежу за матчами команди, яку нещодавно очолив мій друг Віктор Скрипник. Він поміняв трохи схему гри команди, вона грає в цікавий футбол, намагається більше контролювати м'яч, ніж раніше, з акцентом на атакуючі дії. Також відзначив би, що в «Зорі» підібрані перспективні молоді футболісти, які були в «Дніпрі» - Кочергін, Чеберко, Луньов. З «Динамо» приїхали класні гравці Тимчик та Михайличенко.
 
Що стосується майбутнього матчу в Запоріжжі проти ЦСКА, на мій погляд, Скрипник після вдалого результату в Болгарії, детально вивчить перший матч і на повторну гру вибере правильну тактику, яка в підсумку допоможе домогтися загального успіху і пройти болгарський бар'єр.
 
- Рахунок першого матчу 1:1 в Софії був закономірний?
- Думаю, «Зоря» зіграла гідно. Команда пропустила гол, але трагедії не було. Футболісти продовжували дотримуватися свого плану і в підсумку забили важливий виїзний гол, хоча і у болгар були моменти вийти вперед, але і українці могли відзначитися. В цілому перший матч залишив позитивне враження. Думаю, на 90 відсотків Віктор Скрипник вже визначив кістяк, на який він буде робити ставку по ходу цього сезону.
 
 
- Чи потрібен «Зорі» швидкий гол в матчі-відповіді в Запоріжжі?
- Якщо потрібен вийде, чому ні? Але, мені здається, такого завдання перед командою Віктор Скрипник ставити не буде, хоча з «Будучностю» «Зоря» швидко забивала свій перший гол. Цього разу, звичайно, багато чого буде залежати від тактики, але, напевно, українці зіграють більш прагматично, з огляду на результат першого матчу. «Зоря» не буде сильно розкриватися і оголяти тили. У матчі-відповіді, можливо, господарі будуть «танцювати від печі», щоб в першу чергу надійно зіграти в обороні, а потім вже шукати свій шанс в атаці. Думаю, з боку «Зорі» ми побачимо вичікувальний футбол.
 
- Луганчани фаворити матчу-відповіді?
- Судячи з результату першого матчу, так. Але розслаблятися не можна. Позаду лише перший тайм. Є свіжий приклад того ж «Ференцвароша» Сергія Реброва. Команда вдало зіграла на виїзді в першій грі, а на своєму полі повністю провалилася, пропустивши чотири голи.
 
- Нещодавно в «Зорю» з «Динамо» перейшов на правах оренди Назарій Русин. Він посилить луганську команду?
- Звичайно. Це талановитий гравець, він вже показав, що буде корисний луганчанам. Для «Зорі» його прихід великий плюс, адже команда грає в атакуючому стилі, хоча при необхідності «Зоря» вміє варіювати тактику і грати з акцентом на високого Філіпа Будковского.
 
Матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи «Зоря» - «ЦСКА Софія» відбудеться у четвер, 15 серпня. Початок о 20:00 за київським часом. Переможець протистояння в раунді плей-офф Ліги Європи зіграє проти когось з пари «Люцерн» (Швейцарія) / «Еспаньол» (Іспанія).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Goal Machine. Жирона смакує 18-й гол Довбика у Ла Лізі 2023/24
Футбол | 25 квітня 2024, 06:04 0
ВІДЕО. Goal Machine. Жирона смакує 18-й гол Довбика у Ла Лізі 2023/24

Артем відзначився у матчі 32-го туру проти «Кадіса» (4:1)

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.