Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 серпня 2019, 19:59
5013
13

Дніпро-1 зазнав першої поразки в Прем'єр-Лізі

Гол Олександра Філіппова в другому таймі приніс перемогу «Десні»

| Оновлено 11 серпня 2019, 19:59
5013
13
Дніпро-1 зазнав першої поразки в Прем'єр-Лізі
СК Дніпро-1
Суперники вперше зустрічалися в чемпіонаті країни на рівні Прем'єр-ліги, тому стартові хвилини придивлялися один до одного. Взагалі ж, забігаючи вперед, відзначу, що цей матч зовсім не ряснів гострими моментами і ударами по воротах.
 
Так, в першій половині матчу вся небезпека для гостей виходила в основному від Сергія Булеца. На 8-й хвилині він бив по воротах «Десни» з середньої дистанції, але м'яч зачепив ногу захисника і вилетів на кутовий. Потім на 12-й хвилині після прострілу справа Булеца вистрибнув вище за всіх у штрафному майданчику чернігівської команди і головою пробив трохи вище поперечини. І, нарешті, на 35-й хвилині Сергій своєчасно відгукнувся на точну передачу від Владислава Супряги з правого флангу і пробив з близької відстані, однак цього разу м'яч потрапив у штангу.
 
У «Десни» спочатку дуже активний був Орест Кузик, який в минулому сезоні виступав за дніпровський клуб. Саме він почав атаку на 30-й хвилині, віддавши передачу на хід Андрію Мостовому. Той увірвався до штрафного майданчика господарів поля і прострілив уздовж лінії воротарського майданчика, але Олександру Філіппову не вистачило сантиметрів, щоб замкнути цю передачу. Ще один момент був наприкінці тайму у Максима Імерекова, коли він пробив поруч зі штангою, вже перебуваючи поблизу воріт суперників. Ось, мабуть, і все, чим запам'яталася гра цих команд до перерви.
 
На самому початку другого тайму втратив свій шанс засмутити колишніх партнерів Орест Кузик. Він замикав передачу від Артема Фаворова, але у ворота не влучив. Потім на 58-й хвилині Максим Дегтярьов вискочив сам на сам з голкіпером «Дніпра-1» і пробив, здавалося, точно повз нього. Однак м'яч вдарився в одну штангу, потім в іншу і відскочив у поле.
 
Незважаючи на нереалізовані моменти, гості продовжували шукати щастя в атаці воріт суперників і були винагороджені за це. На 67-й хвилині грубо помилився правий захисник господарів поля Олександр Сафронов, який втратив м'яч поблизу свого штрафного майданчика. М'яч був переадресований Олександру Філіпову, який цього разу не схибив.
 
Більше нічого цікавого в матчі не було аж до шостої компенсованої арбітром хвилині до другого тайму. Футболісти «Дніпра-1» після численних атак, які так нічим і не закінчувалися, нарешті отримали реальний шанс зрівняти рахунок. Арбітр матчу Дмитро Бондаренко з Одеси призначив штрафний удар буквально в метрі від лінії штрафного майданчика прямо по центру воріт. Пробивав у дніпрян найдосвідченіший їх гравець Сергій Кравченко, який зовсім нещодавно відновився після травми, а в цьому матчі вийшов на заміну в середині другого тайму. Однак м'яч після удару Кравченка полетів вище поперечини.
 
Таким чином, дебютант Прем'єр-Ліги «Дніпро-1» зазнав своєї першої поразки в нинішньому чемпіонаті, а «Десна» у другій грі поспіль перемогла.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
 
Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур
 
Дніпро-1 - Десна - 0:1 (0:0)
 
 Філіппов (67)
 
 Сафронов (46), Коркішко (57), Вакулко (58), Когут (81) - Калитвинцев (24), Дегтярьов (44)
 
«Дніпро-1»: Андрій Кліщук, Олександр Сафронов, Максим Лопиренок, Сергій Логінов, Володимир Польовий, Юрій Вакулко (Станіслав Куліш, 71), Ігор Когут, Сергій Булеца (Сергій Кравченко, 65), Олександр Назаренко, Дмитро Коркішко (Олександр Кобахідзе , 60), Владислав Супряга
 
«Десна»: Євген Паст, Андрій Гітченко, Андрій Мостовий, Максим Імереков, Денис Фаворов, Владислав Огиря, Владислав Калитвинцев (Юхим Конопля, 86), Орест Кузик (Єгор Картушов, 61), Максим Дегтярьов (Віталій Єрмаков, 76), Артем Фаворов, Олександр Філіппов
 
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
 
Стадіон «Дніпро-Арена»
 

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Кто то запустил миф о том, что по составу Днепр должен быть третьей силой после грандов. Подразумевают потенциал Булецы и Супряги. Булеца выделяется, но не звездно. У Супряги скорость, может прострелить. Но не идет в обводку, не берет игру на себя. Надеемся, что эти ребята будут развиваться, как и вся команда. А пока Днепр очень мало создает моментов, единичные удары в сторону ворот
Alexey Antonenko
Забавно. Смотрю на Днепр и прям приятно смотреть. Понимаю, что дебют и победы будут чередоваться с поражениями, но ребята стараются и по крайней мере играют в футбол. Смотрю на Динамо и вижу не играющую команду, а умирающий на поле бьющийся картофельный колхоз.
Сергей Долина
Боязгливый футбол Михайленка , ни к чему хорошему не приведет.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rosti79
Десна лучше выглядила и заслуженно победила. Костолом-тренер просчитался.
y-grec
Десна -- топчик!
Давно такой добротной игры не было, прям порадовали!
fedd1979
Привіт всім тим, хто вважає, що без Булеци і Супряги "Динамо" - не "Динамо". Футболістам "Дніпра" ще пахати й пахати, щоб у люди вийти
Forward_dd
Шото ниочем, что одни, что другие...