Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 серпня 2019, 21:40
5086
2

Дніпро-1 - Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебютанти Прем'єр-Ліги цілком можуть продовжити свою безпрограшну серію

| Оновлено 18 серпня 2019, 21:40
5086
2
Дніпро-1 - Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1
Футболісти з Дніпра в перших двох турах набрали чотири очки, обігравши на старті турніру донецький «Олімпік» 2:0 і зігравши внічию з луганською «Зорею» 1:1. Як для команди, яка вперше виступає в елітному українському дивізіоні, результат цілком прийнятний. Втім, навряд чи підопічні Дмитра Михайленка збираються зупинятися на досягнутому і у себе вдома напевно постараються поповнити свій очковий багаж. Тим більше, що майбутній суперник не виглядає так грізно, як, наприклад, та ж «Зоря».
 
Якщо говорити про атаку, то у дніпрян є на сьогодні футболісти, які можуть забивати. Досить назвати лише недавніх чемпіонів світу серед молоді та новоспечених майстрів спорту Сергія Булецу і Владислава Супрягу. До речі, саме їх точні удари принесли перемогу «Дніпру-1» над «Олімпіком» в першому турі нинішнього чемпіонату країни. А ще є досвідчені Олексій Чичиков і відомий бомбардир Станіслав Куліш.
 
В середній лінії вже приступив до тренувань в основній групі багаторічний капітан команди Сергій Кравченко, який вміє диригувати грою команди як у нападі, так і у захисті. А в обороні в минулій грі із «Зорею» на полі з'явився вже давно ставший своїм в Україні сенегалець Папа Гуйє, який разом з досвідченим Володимиром Польовим і ще одним чемпіоном світу серед молоді Олександром Сафроновим можуть створити нездоланний бар'єр для атакуючих гравців суперників.
 
Що може завадити «Дніпру-1» вдало зіграти з «Десною», так це ще достатня велика кількість молодих футболістів, які виходять в основному складі. Адже, як відомо, молодь не завжди відрізняється стабільністю. Тому провести відразу декілька ігор на високому рівні для них може бути непросто.
 
Тепер про «Десну». Обидва стартові матчі підопічні Олександра Рябоконя проводили на своєму стадіоні в Чернігові. Спочатку вони поступилися «Львову» 1:2, після чого обіграли «Ворсклу» 2:0. Але, якщо відверто, то і в другому поєдинку чернігівські футболісти могли не виграти. Просто вони зуміли реалізувати свої моменти, а суперник, який володів більшу частину часу ігровою перевагою, ні. З іншого боку, якщо позитивний результат у грі з полтавською командою досягнуто, чому б не повторити такий же варіант і в поєдинку з «Дніпром-1». Тим більше, що «Десна» гратиме на виїзді і буде сподіватися на свої швидкі контратаки.
 
В чемпіонаті і Кубку України суперники ще не зустрічалися один з одним, тому майбутня гра відкриє літопис їх подальших взаємовідносин. А судити матч у Дніпрі буде одесит Дмитро Бондаренко, для якого це теж буде дебютна гра в Прем'єр-Лізі у цьому сезоні. А в минулому році при його арбітражі «Десна» зіграла внічию з «Карпатами» 2:2 і «Дніпро-1» у першій лізі програв вдома команді «Оболонь-Бровар» 1:3.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Дніпро-1»: Андрій Кліщук, Володимир Польовий, Сергій Логінов, Папа Гуйє, Олександр Сафронов, Ігор Когут, Юрій Вакулко, Сергій Булеца, Олександр Назаренко Олексій Чичиков, Владислав Супряга
 
«Десна»: Євген Паст, Андрій Гітченко, Андрій Мостовий, Максим Імереков, Денис Фаворов, Єгор Картушов, Владислав Огіря, Андрій Богданов, Владислав Калітвінцев, Артем Фаворов, Олександр Філіппов
 

11 серпня, неділя

«Дніпро-1» — «Десна»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена».17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДНІПРО-1 — ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Евертон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 24 квітня 2024, 21:01 14
Евертон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
y-grec
Дніпро виглядає сильніше, але я вболіватиму і віритиму в перемогу Десни
y-grec
З перемогою Десну!