Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 серпня 2019, 22:50
2951
1

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Нічия була б більш закономірною»

Головний тренер СК «Дніпро-1» вважає, що його команда зіграла на максимумі

| Оновлено 11 серпня 2019, 22:50
2951
1
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Нічия була б більш закономірною»
СК Дніпро-1. Дмитро Михайленко
Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко прокоментував поразку в матчі 3-го туру УПЛ проти чернігівської «Десни» (0:1):
 
«Дуже прикра поразка після нашої дуже грубої помилки. Гра була важкою, не виходило у нас в атаці, дуже важко створити момент. Те ж стосується і суперника, але вони скористалися нашою помилкою і забили. Після цього вони сіли дуже глибоко, втім ми не змогли створити момент, за винятком штрафного. Не могли навіть вийти на подачу. Можливо, нічия була б більш закономірною, але вийшло так, що програли.
 
Відсутність Чичикова – це було тренерське тактичне рішення, перестановка. Нам треба було сформувати заявку з урахуванням того, що у нас були хлопці з ушкодженнями. Тому вирішили залишити одного Кобахідзе з флангових гравців атаки. Коркішко – досвідчений гравець, на якого ми розраховуємо. Він не грав довгий час, і нам потрібно, щоб він набирав форму, потрібна його допомога. Він швидкісний гравець, який володіє дриблінгом. Поки він був свіжий, його гру можна оцінити нормально, а в другому таймі він втомився, як, в принципі, і вся команда, і активність знизилася.
 
У нас були питання і по першим двох стартових турах. Не дуже у нас виходила гра в другому таймі і в кінці першого, з «Олімпіком»; не вийшла атакуюча гра на виїзді з «Зорею». Гра могла скластися в обох турах інакше. Ми багато дозволили супернику в цій грі. Тому нам треба було якось реагувати. Сказати, що нас задовольняла гра, не можна. Так, було таке рішення поставити швидкі фланги, швидкого Супрягу, але вийти в другу зону у нас не виходило, не виходило доставити м'яч на фланг. Суперник дуже легко нейтралізував наші атаки. Можливо, знаючи заздалегідь результат, я щось би і змінив, але на момент, коли визначав склад, все здавалося стабільним.
 
Треба правильно аналізувати. Мені шкода, що не все виходить. Але два роки тому ми грали в другій лізі. Цей перехід не дається дуже легко. Я хочу, щоб команда домінувала та з'являлися дріблери з ударами. Але, на сьогоднішній день, ситуація така. Думаю, це є максимальним рівнем наших гравців. Згодом вони набудуть досвіду (я говорю про молодь), а більш досвідчені гравці, як той же Папа Гуйє або Коркішко, Кобахідзе наберуть форму. І Папа, і Коркішко приїхали після того, як довгий час не грали. Вони досить пізно до нас приєдналися. Ми розраховуємо на їх зростання і на те, що вони наберуть форму, а молодь буде адаптуватися до темпу Прем'єр-ліги. Сезон не такий вже і тривалий, і нам треба якомога швидше вимагати від них прогресу і зростання. На сьогодні, думаю, це наш максимум. Ми можемо тактично в чому додати, але в очі кидається слабке ведення двобоїв і те, що вони не звикли до швидкості Прем'єр-ліги.
 
Можемо пообіцяти, що будемо віддаватися кожну гру, що самовідданість буде максимальною. А гарантувати результат, зрозуміло, зараз не можемо. Якщо потрапимо в зону єврокубків, буде прекрасно, якщо ні – така ситуація на сьогодні».
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Долина
Михайленко очень слабый тренер, можно сказать никакой. Он говорит, что вся команда устала, значит он как тренер не подготовил команду физически. В составе играют, пусть даже бывшие, но игроки сборной Украины Кравченко и Полевой , игрок сборной Грузии Кобахидзе, да и другие опытные футболисты. А что в Десне играют выдающиеся игроки? Просто Михайленко поставил трусливый футбол, результата от которого понятно, что не будет.