Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 серпня 2019, 07:07
18787
25

Динамо – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможе Луїш Каштру взяти реванш за поразку в Суперкубку України?

| Оновлено 11 серпня 2019, 07:07
18787
25
Динамо – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар
В суботу, 10 серпня, матчем українського класико між «Динамо» і «Шахтарем» відкривається програма третього туру УПЛ. Після двох зіграних турів гранди вітчизняного футболу очолюють турнірну таблицю. Разом з дебютантом ліги ковалівським «Колосом» вони набрали по 6 очок. Не минуло і двох тижнів з часу останнього поєдинку між флагманами, як вболівальників очікує нове захопливе дійство.
 
«Динамо»
 
У вівторок кияни зіграли невдалий матч з «Брюгге» (0:1) в третьому кваліфайні Ліги чемпіонів. Гра проти «гірників» буде відбуватись на тлі негативних емоцій, які залишились після матчу. Але найбільше занепокоєння викликає якість гри, яку продемонстрували «біло-сині» проти бельгійців, особливо в першому таймі. Слід пам’ятати, що вже наступного тижня на «Динамо» чекає матч-відповідь, де потрібно вирішувати питання виходу в наступний раунд Ліги чемпіонів. Не менш важливою є і гра проти «Шахтаря», адже керівництво клубу заявило, що в чемпіонаті їх влаштують тільки чемпіонські медалі. Тому обидва поєдинки є певною мірою вирішальними на цьому відрізку сезону.
 
В нинішньому розіграші Прем’єр-ліги справи у «динамівців» йдуть якнайкраще. Дві гри у Львові проти «Карпат» і ФК «Львів»  завершились впевненими перемогами киян. Спочатку «синьо-білі» переграли оновлену команду Олександра Чижевського (2:0), а наступній грі Олександр Хацкевич провів незначну ротацію складу, і кияни без особливих труднощів обіграли «городян» (3:0). Варто відзначити надійну гру киян в обороні, обидва поєдинки вдалось відстояти на нуль.
 
«Шахтар»
 
Донецький «Шахтар», який поки що не задіяний в єврокубкових баталіях, мав змогу повноцінно підготуватись до всеукраїнського дербі. В першому турі чемпіонату їхнім суперником були бронзові призери минулої першості – «Олександрія». «Гірники» не без труднощів, але змогли обіграти «олександрійців» (3:1), хоча хід матчу складався невдало для донеччан. Спочатку Марлос не реалізував пенальті, а через кілька хвилин команда Володимира Шарана вже вела у рахунку – відзначився Третьяков. Але завдяки автоголу Бухала «гірники» відігрались, а пізніше Тайсон і Дентіньо розвинули успіх. Наступним суперником «Шахтаря» були львівські «Карпати», але тут беззаперечну перевагу мали донеччани. Лідери «Шахтаря» Марлос, Мораєс та Ісмаїлі відзначились по голу, в підсумку впевнена перемога (3:0).
 
Історія зустрічей
 
Як зазначалось вище, останній раз суперники зустрічались 28 липня, під час розіграшу Суперкубка України. В напруженому протистоянні в Одесі перемогли динамівці (2:1), тим самим завоювавши свій перший трофей в сезоні. Загалом, в елітному дивізіоні команди зустрічались між собою 61 раз, тут незначна перевага у «біло-синіх»: 24 перемоги, 17 нічиїх і 20 поразок, різниця м’ячів 77-70.
 
Варто відзначити, що «Динамо» під керівництвом Олександра Хацкевич досить вдало грає проти «Шахтаря». Хто вийде переможцем в нинішньому класико, чи зможе Луїш Каштру взяти реванш за поразку в Суперкубку України, а, можливо, суперники збережуть паритет? Про це дізнаємось в суботу, 10 серпня. 
 
Орієнтовні склади:
 
«Динамо»: Бойко – Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Вербіч, Родрігес, Соль    
 
«Шахтар»: Пятов – Болбат, Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі, Степаненко, А.Патрік, Марлос, Тайсон, Тете, Мораєс.

10 серпня, субота

«Динамо» – «Шахтар»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО — ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kovalenkobrevno
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
y-grec
Вам правда интересны эти прогнозы?
20 лет уже прогнозы в матчах ДК и Шахты выглядт как: "победит команда 1, если конечно вдруг не победит команда 2, а так-то команды равные, если что"
y-grec
Самое интересное в этом матче -- это шанс Колоса стать хотя бы на 1 тур единоличным лидером турнирки
Atlos
Мне кажется что Шахтер этот матч должен выиграть.
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lenares85
Родригеш это классный игрок, изучал фланг сб Украины, но его на фланг нужно и ставить, а Хац его в нападение, но видно что не в своей тарелке, был по матчу с Брюге , что же так
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KoPoJIb_KpoToB
Как болельщик Шахтера, хочу вам сказать ,что в сегодняшнем матче в составе Динамо ,хотел бы очень увидеть связку Де Пена-Соль-Родригеш . И обязательно в центре - Кидири . Динамо должно быть сильным, чтобы Шахтер стремился стать еще сильнее . Надеюсь увидеть достойный футбол от обеих команд !
KoPoJIb_KpoToB
Пусть победит сильнейший !
lenares85
Тайсон хоть и не игрок сборной а губами все равно шевелит, при исполнении гимна.
lenares85
А Соля в нападение
Johnny92
Каштру вже добре розібрав гру Динамо. Тому,сьогодні вийде трохи інший склад в порівнянні з суперкубком. З прогнозами трохи туговато останнім часом, але все ж ставлю на перемогу Шахтаря 0:2. Луческу буде фартовий )
tima fialko
"Шахтар" двічі не програє.3:2
Turnok
Можно очень долго рассуждать о матче. С одной стороны у Динамо есть усталость, есть неприятный осадок, с другой стороны есть злость и обязанность реабилитироваться. Шахта в последнее время как-то разучилась играть против Динамо. При Фонсеке припоминаю только одну победу, а так ничьи и поражения. Кроме того горняки как-то слабовато играют. Динамо тоже не показывало суперигру. но в нужные моменты забивало и выигрывало. В любом случае победа нужна обеим командам, потому как догонять всегда тяжелее, к тому же нет права на ошибку, да и в психологическом плане победа может придать сил. И хотелось бы наконец увидеть не скучный матч, а настоящее "класико".
Lazio
Постоянці знають - мій клуб в ЧУ ШАХТАР.
Але реально я хотів, щоб цей ЧУ виграло ДК..
ХОЧА після гр з Брюгге думаю їм буде важко...
Сьогодні буду вболівати за хороший фУТБОЛ.
Demon
Главное-Гармаша напоить успокоительным, если поставят в основу, тогда не будет удалений.
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ingvar1305
0-3 Шахтар...
Без коментарів!...
Без фізрука!...
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил