Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 серпня 2019, 07:11
22238
67

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У нас, самі знаєте, який графік»

Наставник «Динамо» - про матч проти «Шахтаря»

| Оновлено 12 серпня 2019, 07:11
22238
67
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У нас, самі знаєте, який графік»
ФК Динамо Київ. Олександр Хацкевич
Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував поразку від «Шахтаря» в матчі 3-го туру УПЛ.
 
- Зрозуміло, що «Шахтар» зараз свіжіший - у нашого суперника, на відміну від нас, тижневий цикл матчів. У нас же час є лише на відновлення футболістів, тому ротація трьох-чотирьох футболістів від матчу до матчу неминуча - ми завжди намагаємося освіжити гру.
 
Що стосується самого матчу, то якби ми грали у відкритий футбол з перших хвилин, то нам було б ще важче. У «Шахтаря» швидко розганяють атаки Марлос, Тайсон. Високо грає Ісмаїлі. Команда показує хороший контроль м'яча. У першому таймі ми надто низько «сідали», але після перерви ця проблема була вирішена. Могли вийти вперед, коли мали хороший момент за рахунку 1:1. В кінці матчу випустили другого нападника, прагнучи розтягнути оборону «Шахтаря», але, на жаль, не вийшло реалізувати задумане.
 
Програвати завжди неприємно, але чемпіонат тільки розпочався, попереду - довга дистанція. У минулому сезоні ми обіграли «Шахтар» на старті першості, зараз - поступилися. Це футбол. Президент клубу тільки що був в роздягальні, підтримав команду. Адже попереду нас чекає найважливіша гра - з «Брюгге». Ми вже повністю переключилися на підготовку до цього поєдинку.
 
- Як ви вважаєте, те, що ваша команда 70 хвилин відбивається, - це гра, гідна київського «Динамо»?
- Ми теж намагаємося контролювати м'яч. Але самі допускали помилки, чим спрощували гру для «Шахтаря». У наших планах не було такого, щоб ми відбивалися 70 хвилин, але брак у передачах при переході від оборони до атаки сьогодні зашкалював. На полі рішення приймають футболісти. При цьому треба розуміти, що і «Шахтар» змушував наших гравців помилятися.
 
Повторюся, «Шахтар» зараз свіжіший. У нас, самі знаєте, який графік. Ми не скаржимося, але це факт. Для себе ми визначили 14-15 футболістів, хто готовий краще за інших, і намагаємося цієї обоймою рухатися від матчу до матчу.
 
- Напередодні на зустрічі з уболівальниками Денис Гармаш дав зрозуміти, що матч-відповідь з «Брюгге» вважає важливішим поєдинку з «Шахтарем». У команді дійсно є така градація?
- Це всього лише думка Дениса. Ми готуємося від гри до гри. Кожен матч для нас однаково важливий. З іншого боку, чемпіонат - це довгий турнір. Зрозуміло, що сьогодні ніхто не хотів поступатися, але для чемпіонату - своя стратегія. А в ситуації з протистоянням з «Брюгге» стратегія зовсім інша - тут всього два матчі.
 
Ми ще не зіграли поєдинок, а негатив вже йде: мовляв, всі шанси втрачені. Після нашого матчу в Брюгге я подивився інші поєдинки 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У них теж не було високої якості гри. Тому що всі ці матчі - на результат.
 
Вже сьогодні ми забуваємо матч з «Шахтарем», вже з сьогоднішнього дня хлопці готуються до поєдинку з «Брюгге».
 
- Чому Денис Бойко не побіг до воріт «Шахтаря» на останніх секундах матчу, щоб збільшити ймовірність гола?
- Це рішення Дениса. Я його не зупиняв. Він мав повне право туди йти, коли подавався останній штрафний удар.
 
- Чим була зумовлена ​​заміна Циганкова?
- Він ще не готовий функціонально. Випускаючи його з перших хвилин, ми дивимося в майбутнє - тільки через матчі Вітя зможе набрати форму, тренувального процесу у нас зараз як такого немає. Технічний брак Циганкова сьогодні зашкалював, але все одно ми дали зіграти йому стільки, скільки і планували спочатку, без оглядки на рахунок.
 
- Як оціните дії Родрігеса?
- Ми його плануємо використовувати на іншій позиції, але сьогодні Родрігес був нашим нападаючим. І він свою головну задачу виконав - забив гол. Крім того, чіплявся за м'ячі, загострював ситуацію. Звичайно, йому поки не вистачає взаєморозуміння на коротких передачах біля штрафного суперника, коли треба відкритися або віддати пас за спину, але по руху і в цілому по грі Родрігес сьогодні показав, що він досить серйозний футболіст, який посилить нашу гру в атаці.
 
Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 67
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
NikolayMaltsev
Английские команды даже со своим Boxing Day выигрывают все еврокубки, а этот физрук продолжает дальше искать оправдание своей убогой тренерской(если её таковой можно назвать) работе.
Ukraine_Kiev_Fan
Это же просто пиз...ц. Ну это же футболисты делают пасы и ошибаются, ну это Бойко сам решил не идти. Ты бля.... тренер или кто??? Нам уже и так давно понятно, что игроки сами решают что делать на поле, поэтому них...я и не выходит!!!!! Ты пустое место!!!
Ag1077
Атаки нет, скорости нет, защита-проходной двор, да ни ЧЕГО НЕЕЕЕТТТ! Тренер -проститутка. Уйти как мужик не может, тварь. Отмазки оно про график лепит. У всех в Европе такой график, А хочешь на месяц дольше без Лиги, то занимай первое или третье место в чемпе.Просто срёт в душу нормальным болелам. Еще удивляюсь, как 40 тысяч пришло?
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виталий Штефан
Ну так, не выхидите в эту Европу вообще, если вам так уже в августа тяжело, пусть играют кому обычный график нехв наппяг. Надоело уже это нытье..
Robert Monroe
От Хацкевича все ждут только одной фразы - я ухожу в отставку. Оправдания его тренерской импотенции давно никому неинтересны.
Nataliy Kalmeteva
УЙДИ, КЛОУН.
Andrew Schebet
Конечно!
Все дело в графике!
Это ж надо так сделать, что в футбол играть нужно!!! Кто это придумал! График такой...
Ещё и Лига чемпионов - на хиба она нужна при таком графике. Да и Кубок Украины на фиг не нужен - только график портит.
И в Лигу Европы не нужно заявляться. И в сборные игроков отправлять!!!
График такой не правильный.
А то что Барселона или МанСити по 50 матчей в год проводят - это нормально...
А здесь... график плохой...
Аааааааааааааааааа
Капец....
Ag1077
Бери с собой Беседина и к Миле в Динамо Брест, в БАТЭ не возьмут, не надейся. Не твоё оно тренеровать!
Brian
Мда....давать такие ответы после очередного поражения.....Не соизволив даже извиниться перед болелами и взять ответственность за поражение на себя. В следующем туре забросать гнилой картошкой и помидорами.
VVV
Просто ненавиджу «тренерів»,які не вміють брати на себе відповідальність...та будь ти мужиком,признайся сам собі що ти нічого не можеш зробити і просто піди...ні,треба жалітись на все що завгодно..графік важкий.Це просто ЖАЛЮГІДНО,пане Хацкевич
DYNKYIVPIK
У нас, сами знаємо, який каліч за тренера. Єдиний момент створили і той Вербіч не реалізував, тішаться випадковістю. ВСІ УБОГІ.
Michael Savchyn
і чим ваш графік кардинально відрізняється від команд єевропейських країн?
команда пішки ходить по полю, немає змістовних атак, майже не б'є по воротам
Юрій С.
Надіюсь, що гра проти "Брюгге" стане останнью для бульбаша...
Oleg_Yurchenko
Ну понятно, все по классике! "Рыбьята", "старались", "выполнили/не выполнили", "делали, но не получилось", "все поддержали", "бум стараццо", "у нас есть отмазка", "а мы барсу 23 года назад обыграли". Тупо вся система клуба сплошное позорище, они же вот этот шлак, эту философию еще со школы растят.
movkli
в начале сезона - мы еще под летними нагрузками - устали...
в разгар сезона - еврокубки, сборные, кубок, чемпионат - устали...
декабрь - полчемпионата прошло, скоро отпуск - устали...
весна - мы под зимними нагрузками - еще устали...
апрель-май, красота из Еврокубков вылетели, из кубка Украины тоже - вот-вот побежим, а тут БАЦ и закончился сезон...
как эти европейцы играют по 50-60 матчей в сезон - понятно НИКТО из наших и не рвется играть в ТОП чемпионатах (во-первых нас туда не зовут, а во-вторых - "нас и тут неплохо кормят")
n.tkach
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Forever_young_14
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил