Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 серпня 2019, 13:59
16161
18

Зоря – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч команд двох найперспективніших українських тренерів

| Оновлено 05 серпня 2019, 13:59
16161
18
Зоря – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1
В неділю, 4 серпня, відбудеться матч 2-го туру УПЛ між командами «Зоря» і «Дніпро-1». Під час двобою в Запоріжжі зустрінуться команди двох найперспективніших українських тренерів, які вже мають певні успіхи в своєму доробку. 
 
Віктор Скрипник пройшов гарну школу німецького футболу, і без сумніву цей досвід він використає під час роботи в «Зорі». А Дмитро Михайленко – представник вітчизняної тренерської плеяди, який встиг попрацювати з іспанськими тренерами в системі «Дніпра». Це перша тренерська дуель екс-футболістів «Дніпра», які сяяли в ньому в середині 90-х. Тим цікавіше буде спостерігати за ними вже в якості наставників елітних команд.
 
Луганці, що ведуть боротьбу на два фронти, вже провели сумарно три матчі, де здобули максимальний результат. В першому турі Прем’єр-ліги «Зоря» грала в Полтаві проти місцевої «Ворскли». Матч-відкриття чемпіонату став дебютом в УПЛ для наставника «мужиків» Віктора Скрипника і відбувся через два дні після гри в Подгориці. Не дивлячись на виснажливий переліт та ранній початок матчу, футболісти «Зорі» зіграли в прагматичний футбол, і здобули перемогу (1:0). Вже на третій хвилині матчу, з передачі Кочергіна відзначився Богдан Лєднєв. Подальший перебіг гри не змінив рахунок на табло, не дивлячись на певну перевагу за моментами господарів поля. А вже в четвер на «Зорю» чекала гра-відповідь у другому кваліфайні Ліги Європи проти «Будучності». І хоча переможний рахунок (1:0) влаштовував «чорно-білих», проте сама гра викликала багато запитань. Адже граючи 2/3 ігрового часу проти дев’яти футболістів команди суперника, до того ж не найсильнішого, і не збільшити перевагу - це потрібно вміти. Тим більше, що сам гол Артем Громов забив після індивідуальної помилки захисника «Будучності». 
 
Без сумніву, «Зорі» необхідне підсилення складу, щоб повноцінно вести боротьбу у всіх турнірах на протязі сезону. По трьом матчам поки, що можна позитивно оцінити гру новачка Дмитра Іванісені, іншим потрібно покращувати свої показники, особливо Владлену Юрченку, який має стати одним з лідерів нової «Зорі» Віктора Скрипника.
 
Дніпряни, які не обтяжні єврокубковими баталіями, розпочали чемпіонат домашнім матчем проти «Олімпіка». Не дивлячись на велику кількість новачків, яких підписали «спортклубівці» на початку сезону, Дмитро Михайленко виставив в старті лише двох «чемпіонів світу»: Сергія Булецу і Владислава Супрягу. Саме їх точні удари на початку зустрічі принесли перемогу «Дніпру-1» (2:0). Значно оновлений «Олімпік», на чолі з новим головним тренером Жуліо Сезаром, нічого не зміг запропонувати в матчі на «Дніпро-Арені». Дебютанти Прем’єр-ліги впевнено здобули свої перші три очки в елітному дивізіоні. Із стриманим оптимізмом можна констатувати, що в УПЛ з’явилась самобутня команда, яка здатна принести не один сюрприз навіть проти лідерів українського футболу. А юні футболісти дніпрян Батагов, Назаренко, Булеца, Супряга стануть відкриттям нового чемпіонату.
 
Оскільки СК «Дніпро-1» не є правонаступником ФК «Дніпро», гра проти «Зорі» стане першою в їхній історії протистоянь. Футболісти «Зорі», які провели за вісім днів три гри, будуть грати на фоні втоми, натомість дніпряни мали достатньо часу для відновлення і відпочинку будуть мати певну перевагу. Обидві команди ставлять перед собою найвищі завданні, а тому передбачається цікаве непередбачуване суперництво.
 
Орієнтовні склади:
 
«Зоря»: Шевченко – Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко, Іванісеня, Кочергін, Хомченовський, Лєднєв, Громов, Будківський.
 
«Дніпро-1»: Кліщук – Романюк, Лопирьонок, Логінов, Шаповал, Батагов, Когут, Назаренко, Чичиков, Булеца, Супряга.

4 серпня, неділя

«Зоря» – «Дніпро-1»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ЗОРЯ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 0:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 4
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:34 49
Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті

Марта здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі, здолавши Коко Гофф

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Rusty_Shackleford
Хоть один интересный матч в туре должен быть, надеюсь, это он.
paztat
По такой погоде будет не футбол, а водное поло, весь день в Запорожье льет дождь и ветер очень сильный, много деревьев повалил, думаю поле залито, могут не дать играть из-за состояния газона
OKs100
Вот бы в Днепр ещё перешел Попов и можно было бы выигрывать у таких посредственных команд как Заря одной левой...
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serge_kr
Интересно будет посмотреть на зарубу двух киевских фармов!