Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 серпня 2019, 11:41
7419
1

Перемоги Дніпра-1, Динамо і Шахтаря в УПЛ, Світоліна обіграла росіянку

Головні новини за 31 липня на Sport.ua

| Оновлено 01 серпня 2019, 11:41
7419
1
Перемоги Дніпра-1, Динамо і Шахтаря в УПЛ, Світоліна обіграла росіянку
СК Дніпро-1
Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 31-е липня.
 
1. Дніпро-1 обіграв Олімпік в своєму дебютному матчі в УПЛ. Перемогу господарям принесли удари Булеци і Супряги.
 
2. Динамо стартувало в чемпіонаті з перемоги над Карпатами. Кияни двічі забили в кінці першого тайму, що і зумовило результат матчу.
 
3. Олександрія розпочала сезон з домашньої поразки від Шахтаря. «Гірники» програли перший тайм, але тричі забили після перерви.
 
4. Сан-Хосе. Світоліна у стартовому матчі обіграла Касаткіну. Перша ракетка України у двох сетах здолала представницю Росії.
 
5. Олександрія підпише капітана збірної Латвії Дубру. Контракт з 28-річним захисником буде укладено найближчим часом.
 
6. Лунін зіграв за Реал проти Фенербахче. Український голкіпер «вершкових» замінив Кейлора Наваса після першого тайму.
 
7. Ярмоленко допоміг Вест Хему обіграти Герту. Український вінгер провів на полі 30 хвилин у товариському поєдинку.
 
8. Україна розгромила Словаччину на Євробаскеті-2019 U-18. Перемога не допомогла українцям вийти в 1/4 фіналу і пробитися в топ-дивізіон.
 
9. Стали відомі всі пари 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Перші матчі відбудуться 6-го і 7-го серпня.
 
10. Тоттенхем по пенальті виграв у Баварії у фіналі Audi Cup. У Мюнхені на домашньому турнірі господарі поля не зуміли завоювати трофей.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Включив вчора трансляцію Олександрія-Шахтар (все ж цікаво було побачити гру першої і третьої команди попереднього розіграшу УПЛ). До кінця матчу не дотерпів - вимкнув звук і дивився просто картинку без шизофренічного коментаря. Хтось мені може пояснити, що включає в себе (точніше які вимоги до транслятора) передача прав на трансляцію матчів УПЛ якійсь компанії. Як на мене основним з критеріїв повинен бути якісна картинка (наразі нею і не пахне - матч Колос-Маріуполь взагалі частину не показали, а у вчорашньому матчі ракурс зйомки був вибраний, м'яко кажучи не дуже вдало) і незаангажований, нейтральний, цікавий коментатор (з цим ще більша проблема ніж з картинкою)... Вчора в мене склалося враження, що грали не Олександрія та Шахтар, а продовжувалася трансляція матчу за суперкубок а поєднанні з програмою "великий футбол"... Коментатор постійно обмовляв Динамо (хоча цієї команди на полі не було) - Піком коментаторського професіоналізму було коли Олександрія забиває гол, при повній байдужості захисту гірників, а коментатор каже, що.....!!!! Цитую: "З такою грою робиться страшно за Динамо у матчах з Брюге...." !!!!???? - Комон - що це!!! Далі - Олександрія у цьому матчі грала "вдома" - протягом усієї трансляції по 15 разів коментатор сказав про кожного з бразильців шахтаря, як класно вони грають, "обісрав" стількі ж разів "Динамо", обговорили нового тренера шахтаря, запити Фонсеки в Ромі.... Про Олександрію протягом усього матчу згадали кілька разів... - Камон!!! І за це вони хочуть щоб їм ще й гроші платили!!!!????