Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 августа 2019, 11:41
7419
1

Победы Днепра-1, Динамо и Шахтера в УПЛ, Свитолина обыграла россиянку

Главные новости за 31 июля на Sport.ua

| Обновлено 01 августа 2019, 11:41
7419
1
Победы Днепра-1, Динамо и Шахтера в УПЛ, Свитолина обыграла россиянку
СК Днепр-1

Вашему вниманию предлагается подборка главных новостей и материалов на Sport.ua за среду, 31-е июля.

1. Днепр-1 обыграл Олимпик в своем дебютном матче в УПЛ. Победу хозяевам принесли удары Булецы и Супряги.

2. Динамо стартовало в чемпионате с победы над Карпатами. Киевляне дважды забили в конце первого тайма, что и предопределило результат матча.

3. Александрия начала сезон с домашнего поражения от Шахтера. «Горняки» проиграли первый тайм, но трижды забили после перерыва.
 
4. Сан-Хосе. Свитолина в стартовом матче обыграла Касаткину. Первая ракетка Украины в двух сетах одолела представительницу России.
 
5. Александрия подпишет капитана сборной Латвии Дубру. Контракт с 28-летним защитником будет заключен в ближайшее время.
 
6. Лунин сыграл за Реал против Фенербахче. Украинский голкипер «сливочных» заменил Кейлора Наваса после первого тайма.
 
7. Ярмоленко помог Вест Хэму обыграть Герту. Украинский вингер провел на поле 30 минут в товарищеском поединке.
 
8. Украина разгромила Словакию на Евробаскете-2019 U-18. Победа не помогла украинцам выйти в 1/4 финала и пробиться в топ-дивизион.
 
 
10. Тоттенхэм по пенальти выиграл у Баварии в финале Audi Cup. В Мюнхене на домашнем турнире хозяева поля не сумели завоевать трофей.
Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Включив вчора трансляцію Олександрія-Шахтар (все ж цікаво було побачити гру першої і третьої команди попереднього розіграшу УПЛ). До кінця матчу не дотерпів - вимкнув звук і дивився просто картинку без шизофренічного коментаря. Хтось мені може пояснити, що включає в себе (точніше які вимоги до транслятора) передача прав на трансляцію матчів УПЛ якійсь компанії. Як на мене основним з критеріїв повинен бути якісна картинка (наразі нею і не пахне - матч Колос-Маріуполь взагалі частину не показали, а у вчорашньому матчі ракурс зйомки був вибраний, м'яко кажучи не дуже вдало) і незаангажований, нейтральний, цікавий коментатор (з цим ще більша проблема ніж з картинкою)... Вчора в мене склалося враження, що грали не Олександрія та Шахтар, а продовжувалася трансляція матчу за суперкубок а поєднанні з програмою "великий футбол"... Коментатор постійно обмовляв Динамо (хоча цієї команди на полі не було) - Піком коментаторського професіоналізму було коли Олександрія забиває гол, при повній байдужості захисту гірників, а коментатор каже, що.....!!!! Цитую: "З такою грою робиться страшно за Динамо у матчах з Брюге...." !!!!???? - Комон - що це!!! Далі - Олександрія у цьому матчі грала "вдома" - протягом усієї трансляції по 15 разів коментатор сказав про кожного з бразильців шахтаря, як класно вони грають, "обісрав" стількі ж разів "Динамо", обговорили нового тренера шахтаря, запити Фонсеки в Ромі.... Про Олександрію протягом усього матчу згадали кілька разів... - Камон!!! І за це вони хочуть щоб їм ще й гроші платили!!!!????