Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 травня 2019, 01:32
1686
0

Олександр БАБИЧ: «Нам не можна повторювати минулорічні помилки»

Наставник «Маріуполя» починає думати про Лігу Європи

| Оновлено 27 травня 2019, 01:32
1686
0
Олександр БАБИЧ: «Нам не можна повторювати минулорічні помилки»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич
У 31-му турі Прем'єр-ліги «Маріуполь» на виїзді поступився «Шахтарю» (0:4). Представляємо вашій увазі прес-конференцію наставника приазовської команди Олександра Бабича:
 
– Ми припускали, що багато ігрового часу нам доведеться грати в обороні. І, в принципі, в першому таймі ми досить організовано діяли. Після пропущеного м'яча на початку другого тайму нам треба було розкриватися, йти вперед і намагатися створювати гольові ситуації. На цьому нас і зловив «Шахтар», коли ми пропустили другий м'яч.
 
Будемо відверті, «Шахтар» сильніше за всіх в Україні незалежного від того, який склад грає. Так, вони провели ротацію, але її не можна порівняти з тією ротацією, які ми зробили.
 
Засмучуватися нам нема коли - попереду ще одна гра. Ми вже виконали поставлене завдання, але гра з «Зорею» для нас важлива, тому треба відновитися і підготуватися до цієї гри.
 
– Які завдання будуть стояти перед «Маріуполем» в наступному сезоні?
– Ми ще не спілкувалися з керівництвом з приводу наступного сезону. Але, з урахуванням того, як ми виступили в цьому чемпіонаті, то хотілося б повторити це досягнення. Перш за все, нам потрібно розуміти яка у нас буде комплектація. Після заключної гри ми будемо вже конкретно розмовляти: хто залишається, хто буде виводити команду на ігри...
 
– Чи немає у Вас бажання мінімізувати кількість орендованих гравців «Шахтаря»?
– Як такої заборони грати орендованим проти «Шахтаря» у нас немає. В орендну угоду прописана немаленька сума, яка дозволяє зіграти цим футболістам. Ми не можемо заплатити таку суму. Якщо інший клуб хоче нам допомогти, щоб ми відібрали очки у «Шахтаря» - нехай допоможе заплатити за орендованих футболістів. Що стосується кількості, то так - у нас чимало орендованих гравців. Але ці футболісти ростуть і допомагають команді. Нагадаю, після п'ятого туру ми були на 11-му місці, а зараз ми боремося за 4-е місце.
 
– У минулому році «Маріуполь» рано почав євросезон, а ті футболісти, про яких Ви говорили, ще проходили підготовку з «Шахтарем» і тільки в кінці серпня приєдналися до вашої команди...
– Я постійно говорю про це і в інтерв'ю, і з керівництвом. Нам не можна повторювати минулорічні помилки. Ми на цьому акцентуємо увагу і найближчим часом у нас буде розуміння.
 
– Відомо, де «Маріуполь» прийматиме своїх суперників в Лізі Європи?
– Поки що це питання обговорюється. Але варіант з Одесою для нас більш прийнятний. Ми там вже грали, там хороша атмосфера і підтримка.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:34 49
Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті

Марта здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі, здолавши Коко Гофф

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.