Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 травня 2019, 19:36
3251
2

Зоря – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Підопічні Юрія Вернидуба в гонитві за четвертим місцем прийматимуть невмотивовану «Олександрію»

| Оновлено 26 травня 2019, 19:36
3251
2
Зоря – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія
У неділю, 26 травня, луганська «Зоря» в останній раз в поточному розіграші Української Прем'єр-ліги постане перед очима запорізької публіки. В рамках тридцять першого туру підопічні Юрія Вернидуба прийматимуть новоспеченого «бронзового» призера – «Олександрію» під керівництвом Володимира Шарана. Майбутній поєдинок є важливим виключно для приймаючої сторони, адже доля четвертої позиції все ще невизначена.
 
Безпрецедентна кількість нічийних результатів серед всіх учасників «верхньої шістки» команд національної першості, яка мала місце у минулому турі, ніяк не позначилася на розташуванні в турнірній таблиці. За винятком одного моменту – залишилося всього дві гри до кінця сезону, тому досягати поставлених завдань доведеться в найкоротші терміни. «Зоря» знаходиться в недосяжності для переслідувача в особі ФК «Львів», проте має рівність за очками з «Маріуполем», якому належить пройти перевірку на міцність в Харкові проти «Шахтаря» в паралельній зустрічі. Оскільки в останньому турі нас чекає очна дуель луганчан і приазовців, то успіх колективу Вернидуба в грі проти «Олександрії» буде вкрай неприємним ударом по амбіціях команди Олександра Бабича.
 
Однак статистика очних дуелей говорить явно не на користь домашньої команди. Остання перемога «Зорі» на своєму полі над підопічними Шарана була здобута трохи більше ніж рік тому. А зведений результат для команди Вернидуба є наступним: всього дві перемоги, при трьох нічиїх і одній поразці в рамках домашніх для «Зорі» зустречей між цими коллективами в УПЛ з 2011 року, коли «Олександрія» увійшла до «еліти» українського футболу. Але подолати психологічний бар'єр повинен допомогти нещодавно здобутий успіх – гостьова перемога 2:0 на стадіоні «Ніка» за активного сприяння Артема Громова (2 голи після виходу на заміну в середині першого тайму), яка тоді продемонструвала, що на «бронзових мріях» луганчан ще рано ставити хрест.
 
І все б нічого, але потім у «Зорі» розпочався явний спад у кондиціях, який припав якраз на протистояння з вкрай непростими суперниками. За останні чотири поєдинки, команді Вернидуба вдалося відзначитися лише одного разу – фантастичний штрафний удар Сілас в грі з київським «Динамо» приніс команді вкрай важливий пункт в відповідний стовпчик турнірної таблиці (1:1).
 
Не обійшлося і без кадрових втрат. І якщо до відсутності Луїса Феліпе в воротах ми вже почали звикати, то дискваліфікація Левана Арвеладзе серйозно вдарить по оборонному потенціалу луганчан. У їх суперника також не все гладко. Поки Денис Устименко підкорює футбольні поля Польщі в матчах за молодіжну збірну України віком до 20 років, під питанням знаходиться участь в матчі Антона Шендрика, Кирила Ковальця та ​​Андрія Цурікова. Останньому, за великим рахунком, вже давно пора надати відпочинок, адже кожна його поява на полі останнім часом завершується вимушеною заміною. Додамо до цього дискваліфікацію Максима Задераки, а також відсутність турнірного значення для гостей у цьому поєдинку, і отримаємо, що у «Зорі» є досить непогані шанси здобути успіх.
 
Виведе суперників на полі одеський арбітр Дмитро Бондаренко.
 
Орієнтовні склади:

«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Вернидуб, Белый, Тымчик, Лунев, Силас, Хомченовский, Леднев, Караваев, Будковский.

«Олександрія»: Панькив, Пашаев, Микицей, Бухал, Лучкевич, Запорожан, Банада, Гречишкин, Протасов, Пономарь, Ситало.

Дискваліфікації: Арвеладзе (Заря), Задерака (Александрия).

26 травня, неділя

«Зоря» — «Олександрія»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ—ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Whitebell_MU
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Романцев
Удачи Александрии