Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 травня 2019, 18:51
7982
5

Динамо – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Безкомпромісна гра, де результат не давитиме на гравців

| Оновлено 26 травня 2019, 18:51
7982
5
Динамо – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
В неділю, 26 травня, в Києві відбудеться поєдинок між командами «Динамо» і «Львів». Цей матч вже не вирішує турнірних завдань для обох суперників. «Динамівці» - володарі срібних нагород чемпіонату, а львівська команда, ймовірно, так і фінішує на шостій сходинці турнірної таблиці. Проте, заради престижу клубу та своїх уболівальників гра має бути безкомпромісна. Результат не буде давити на гравців, і вони зможуть показати цікавий, розкутий футбол.
 
Кияни минулого туру зіграли внічию з чемпіоном України «Шахтарем» (1:1). Жоден з суперників не хотів поступатись, свідченням цього є 13 жовтих карток і дві червоні, які показав арбітр футболістам обох команд. Практично рівна гра суперників, цілком логічно не виявила переможця. Причому в кінці матчу шальки терезів могли схилити як одна так і інша команди, якби точнішими були Віктор Циганков і Тете. Таким чином, «біло-сині» продовжили свою безпрограшну серію, яка триває з третього грудня минулого року і складає вже 14 турів.
 
Через перебір жовтих карток та вилучення, поєдинок зі «Львовом» пропускатимуть відповідно Віктор Циганков, Олександр Андрієвський і Артем Шабанов. Крім того, в лазареті знаходяться шість футболістів, а на чемпіонат світу серед молодіжних команд U-20 в Польщу відправились Попов, Супряга і Булеца. Тобто фактично ціла команда не зможе взяти участь у грі проти львів’ян. Допоможе «динамівцям» Назарій Русин, який відбув дискваліфікацію, але тепер в нього вже є конкурент на вістрі атаки – Артем Бєсєдін. Скоріше за все, Олександр Хацкевич надасть шанс проявити себе гравцям з молодіжного складу, та гравцям які мали мало ігрового часу протягом сезону.
 
Львівська команда другий тур поспіль не програє. У грі проти луганської «Зорі» гравці «Львова» чітко зіграли в обороні, але нічого не змогли створити в атаці, і як результат нульова нічия (0:0). Треба віддати належне Богдану Блавацькому, йому вдалося привести до тями футболістів після шести поразок поспіль з загальним рахунком 4-15. Напередодні гри з «динамівцями» відбули дискваліфікацію гравці атаки – Бруно і Педро, і зможуть допомогти своїй команді. В той же час завершив виступи за «синто-золотих левів» Сергій Воронін, фланговий бек припинив співпрацю з клубом за згодою сторін. Таким чином, головний тренер львівської команди буде долучати до основного складу гравців з молодіжного складу, які в майбутньому зможуть скласти конкуренцію основним гравцям.
 
В нинішньому чемпіонаті всі три зустрічі між суперниками закінчувались з однаковим рахунком (1:0). Двічі вигравали кияни, одного разу перемогу святкувала львівська команда. Причому обидві команди здобували свої перемоги на виїзді. Чи збережеться така закономірність в четвертій грі, і «леви» повезуть до Львова три очки? Чи кияни все ж таки зруйнують цю традицію, і здолають вдома «городян»? Відповіді на ці питання ми зможемо отримати в неділю, 26 травня.
 
Орієнтовні склади:
 
«Динамо»: Бущан – Кендзьора, Бурда, Алібеков, Кравченко, Сидорчук, Шепелєв, Де Пена, Дуелунд, Шапаренко, Русин
 
ФК «Львів»: Бандура – Насонов, Борзенко, Парамонов, Адамюк, Приймак, Мартан, Ліпе, Педро, Алваро, Бруно

 26 травня, неділя

«Динамо» – ФК «Львів»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО  ФК ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar1305
1-3 ФК Львів!....
Тільки перемога над сурками!...
Може тренера сурків випхають нарешті!...
Алексей Романцев
Пожалуй самый скучный матч ТОП6 в этом туре
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил