Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7111
3

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Миколенко здоровий, ніяких проблем у нього немає»

Прес-конференція наставника «Динамо» після перемоги над «Львовом»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Миколенко здоровий, ніяких проблем у нього немає»
Динамо Київ від Шурика. Олександр Хацкевич
Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над «Львовом» (2:1) в 31-му турі української Прем'єр-ліги.
 
— Важка гра. У плані того, що в наших діях було багато браку в простих ситуаціях. Так, ми говорили хлопцям взяти м'яч під свій контроль, але в першому таймі вони так захопилися цим контролем, що було мало гри вперед. Навіть при тому, що ми сьогодні грали в два нападника Бесєдін пару раз отримав м'яч, Русин взагалі з м'ячем не зустрічався. Так що нашою проблемою в першому таймі було те, що ми не доставляли м'яч до воріт «Львова». При цьому пропустили гол: спокійно дозволили супернику прийняти передачу в нашому штрафному, після чого дозволили пробити по воротах - ланцюжок помилок двох футболістів привів до голу.
 
— Те, що сьогодні «Динамо» грало в два нападника, - це нове віяння, або ж разова акція?
— Ми досить давно не могли собі дозволити грати в два нападника. Тому сьогодні десь хлопцям не вистачало взаємодії. Але ми ще будемо над цим працювати, зробимо необхідні акценти, щоб хлопці більше розуміли один одного на полі. Останній раз в два нападника ми грали ще в минулому році. Так що до хлопців ніяких питань немає. Тим більше, що Бесєдін свій момент реалізував. Та й у Русина в другому таймі теж була можливість, коли він взяв гру на себе.
 
— Бойко не потрапив в заявку на сьогоднішній матч. З ним щось серйозне?
— Травма плеча, яку він отримав в недавньому матчі з «Шахтарем», виявилася набагато серйозніше, ніж ми припускали. Він повністю вибув з ладу на три тижні. Протягом цього періоду він буде проходити процедури, пов'язані з терапією плеча. Сподіваюся, обійдеться без операції.
 
— Як оціните гру Алібекова і Смирного?
— Алібеков досить надійно зіграв і вгорі, і внизу. І перший пас з його боку сьогодні був непоганий. Так що він впевнено зіграв на цій позиції.
 
Смирний дуже давно не грав через травму. Хтось його сьогодні порівнював з Циганковим, але Смирний - це футболіст трохи іншого плану. Десь йому не вистачало ігрового тонусу, але що міг, він робив. Працював на команду.
 
Миколенко був відправлений з юнацької збірної через травму, але сьогодні він відіграв більше тайму. Наскільки він здоровий?
— Ви ж самі сказали, що він зіграв більше тайму. Миколенко здоровий, ніяких проблем у нього немає. А до вирішення відправити його зі збірної в «Динамо» ми відношення не маємо - це рішення приймав Петраков.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу
Футбол | 23 квітня 2024, 00:12 6
Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу

Віктор Циганков може стати гравцем «Баєра»

Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Ми – Челсі, а не футбольний клуб Коула Палмера»
Футбол | 23 квітня 2024, 15:24 2
Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Ми – Челсі, а не футбольний клуб Коула Палмера»

Головний тренер «Челсі» прокоментував можливу відсутність півзахисника в матчі проти «Арсенала»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Так тоді якого хєра він не в збірній на ЧМ??? Ти, бульбаш грьобаний, спєцом чудака не відпустив чи як? Інфа була, що у людини травма, а він без проблєм грає в чемпі, що за хєрня???
Бондаренко Александр
Шахта трёх основных отправило домой,а это чмо не могло отправить Миколенко на чемпионат мира