Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 травня 2019, 13:57
5984
2

Арсенал-Київ – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва аутсайдерів за шість очок

| Оновлено 12 травня 2019, 13:57
5984
2
Арсенал-Київ – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець
В неділю, 12 травня, в Києві зустрічаються «Арсенал-Київ» та «Чорноморець». Битва аутсайдерів за шість очок, інакше і не назвеш цей поєдинок. Без сумніву, переможець матчу матиме всі шанси зберегти місце в елітному дивізіоні, тоді як невдаха може пакувати валізи для пониження в класі. «Каноніри» та «моряки» поруч розташувались в турнірній таблиці на 11-й та 12-й сходинках, і їх розділяє відстань в три бали.
 
В минулому турі київський «Арсенал» здобув важливу перемогу на виїзді над львівськими «Карпатами» (2:1). Звичайно, доля була схильною до «канонірів» у грі з «галицькими левами», і здобути позитивний результат їм багато в чому допомогли помилки бригади арбітрів. Швидкий гол Вакуленка на початку поєдинку та вилучення лідера «Карпат» Мар’яна Шведа полегшило завдання підопічним Ігоря Леонова. В другому таймі Олександр Ковпак, який вийшов на заміну, забив свій ювілейний 75-й гол в Прем’єр-лізі, і надалі «справою техніки» було втримати переможний рахунок. Гол «карпатівця» Онгла мало втішив вболівальників «зелено-білих». Хоча вся боротьба за виживання ще попереду, однак варто віддати належне «Арсеналу», навесні їх результати значно покращились. Під керівництвом Ігоря Леонова «каноніри» зіграли 9 поєдинків: з них 5 виграли, один зіграли внічию, та три програли, загалом набравши 16 очок. Якби в «Арсенала» були такі результати восени, то напевно на сьогодні вони б вирішували інші завдання.
 
Одесити стали сенсацією минулого туру. Насправді, таких ігор, сповнених несподіваною драматургією, не вистачає українській Прем’єр-лізі. А саме такою була гра в Чернігові між «Десною» та «Чорноморцем». Фаворитами зустрічі були лідери другої «шістки» - команда Олександра Рябоконя. Тому цілком логічно, що «сіверяни» на початку протистояння забили першими, відзначився Денис Фаворов. Навіть гол у відповідь Арні Вільхамссона не змінив розклад сил у матчі, і вже через три хвилини Андрій Гітченко забив другий гол в ворота юного кіпера «моряків» Андрія Кожухара. Що сталось з гравцями «Десни» наприкінці гри, напевно не зможуть пояснити і вони самі. Протягом восьми останніх хвилин матчу, одесити не тільки відігрались завдяки ісландцю Вільхамссону, але й забили два переможні голи – відзначились Павлов і Мусолітін. В підсумку команда Ангела Червенкова здобула важливу перемогу (4:2), і показала свою найкращу гру в сезоні. 
 
У матчі в Києві одесити не дорахуються дискваліфікованого капітана Дмитра Рижука, всі інші гравці в строю. У «Арсенала» кадрові проблеми відсутні.
 
В нинішньому чемпіонаті суперники вже тричі зустрічались. На першому етапі першості, в Києві команди розійшлись миром (1:1, відзначились Майданевич і Бабенко), а в Одесі перемогу святкували «моряки» (2:1, голи на рахунку Коваля, Мусолітіна і Семенюка). А місяць тому, вже на другому етапі чемпіонату, в Одесі перемогу здобули «каноніри» (3:1, голи забили Міссі Мезу, Вакуленко, Оріховський і Чорній).
 
Чи зможуть здобути «моряки» реванш за поразку в Одесі, та скоротити розрив з «Арсеналом», та чи зможуть продовжити свою переможну серію «каноніри», - дізнаємось в неділю, 12 травня.
 
Орієнтовні склади:
 
«Арсенал-Київ»: Підківка – Жичиков, Вакуленко, Башлай, Дубінчак, Танковський, Оріховський, Калітвінцев, Кадимян, Авагімян, Міссі Мезу.
 
«Чорноморець»: Кожухар – Трубочкін, Остапенко, Грачов, Норенков, Бабенко, Мусолітін, Танчик, Морозенко, Павлов, Вільхамссон.

12 травня, неділя

«Арсенал-Київ» – «Чорноморець»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
АРСЕНАЛ-КИЇВ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 3:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
invent
6 очков, говорите... хм, павлины, так пусть они Арсеналу достанутся