Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 травня 2019, 08:53
9200
6

Артем ФРАНКОВ: «Півфінали ЛЧ виступили похоронами тактики»

Спеціаліст підбив підсумки перемоги «Тоттенхема» над «Аяксом» (3:2)

| Оновлено 09 травня 2019, 08:53
9200
6
Артем ФРАНКОВ: «Півфінали ЛЧ виступили похоронами тактики»
Sport.ua. Артем Франков
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів «Аякс» — «Тоттенхем» (2:3).
 
«М-да. Де Лігт може йти в «Барселону», разом з Онаною. Той випадок, коли скажеш, що все справедливо. Той випадок, коли продовжиш — але як же все це несправедливо!!! Скільки ж разів «Тоттенхем» грав з «Ліверпулем», а?!
 
Після такого фіналу «неЧелсі» — «неАрсенал» буде виглядати якось несиметрично, погодьтеся! Неймовірна Ліга, ні в які рамки, ні в які прогнози... Як дивитися інший футбол, а?
 
31-го січня 2018-го року Лукас Моура перейшов в «Тоттенхем» з ПСЖ за 25 мільйонів фунтів. По-моєму, перекрив цю суму, а ПСЖ ще раз продемонстрував свої селекційні можливості. Найцікавіше — цей бразилець і в Лондоні гравець ротації. Моура... Вейналдум... Орігі... До чого це??
 
А чи не виступили відповідні півфінали свого роду похоронами тактики? У розумних межах, але все ж. По-моєму, таке не можна розкладати по схемам — тут волі, характеру, пристрасті, нервів (і нестачі оних) на порядок більше, ніж будь-яких нав'язливих мудрувань!», — написав Франков в твіттері.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Libero GO
Ще один англофоб... Язик не повернеться сказати, що обидві англійські команди не заслуговували на фінал. Перемогли по грі і, головне, вони більше прагнули перемоги. Так що..., все чесно, справедиво і дуже видовищно. Такі матчі (півфінали чи фінали, не важливо) пам'ятають рокИ, і саме такі перемоги надихають молодих хлопців, та й вбольнивальників задовольняють на 100%. Я вже не кажу про контори...
Kevko
Тактика важна. Индивидуальный класс важен. Физическая подготовка важна.
Но в некоторых матчах на первый план выходит дух команды, ее психологическая заряженность. Победа Ливерпуля в этом отношении очень наглядна
Laeda
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил