Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 02 травня 2019, 10:38
9787
6

Айнтрахт – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Клуби ведуть боротьбу на двох фронтах за вихід в Лігу чемпіонів

| Оновлено 02 травня 2019, 10:38
9787
6
Айнтрахт – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Twitter
У четвер, 2-го травня, відбудеться перший поєдинок півфіналу Ліги Європи УЄФА, в якому франкфуртський «Айнтрахт» на домашньому стадіоні «Коммерцбанк-Арена» прийме лондонський «Челсі».
 
«Айнтрахт» проводить відмінний сезон в Лізі Європи. Після шести перемог і першого місця в квартеті на груповому раунді команда Аді Хюттера продовжила успішно виступати і в плей-офф. На шляху до півфіналу німецька команда залишила за бортом Ліги Європи донецький «Шахтар», міланський «Інтер» і лісабонську «Бенфіку». Причому в повторному чвертьфінальному матчі з португальським клубом «Айнтрахт» зумів взяти реванш за виїзну поразку (2:4), оформивши перемогу з потрібним рахунком 2:0.
 
За три тури до завершення сезону Бундесліги «орли» йдуть в зоні Ліги чемпіонів, на четвертому місці. Поборотися за медалі чемпіонату «Айнтрахт» шансів вже не має, до третього місця 10 очок. Але і четверту позицію потрібно утримати, адже гандикап над найближчими переслідувачами становить всього три очки. Так що втрачати очки вкрай небажано, а боротьба на два фронти робить цю задачу досить складною.
 
Між матчами проти «Челсі» «Айнтрахт» на виїзді зустрінеться з одним з конкурентів у боротьбі за Лігу чемпіонів - «Байєром». У разі поразки в грі з командою з Ліверкузена, можна буде всерйоз задуматися про кваліфікацію в найпрестижніший турнір Європи через перемогу в Лізі Європи. Тим більше, що після виходу в півфінал Ліги Європи «Айнтрахт» провів два матчі в Бундеслізі і обидва завершив внічию: команда Аді Хюттера в двох попередніх турах розійшлася миром з «Вольфсбургом» (1:1) і «Гертою» (0:0) .
 
«Челсі», як і «Айнтрахт», займає четверте місце в національному чемпіонаті. Але в Англії до кінця сезону залишилося тільки два тури, правда, і найближчий переслідувач, лондонський «Арсенал», лише в двох очках позаду. До слова, «Арсеналу» доведеться зіграти в паралельному півфінальному матчі Ліги Європи з «Валенсією». Цілком можливо, що відразу два лондонських клуби зможуть поборотися за трофей у фіналі, але команді Мауріціо Саррі потрібно вибити найсильнішого суперника в цьому розіграші.
 
На шляху до півфіналу «Челсі» залишив за бортом турніру шведський «Мальме», київське «Динамо» і празьку «Славію», здобувши шість перемог поспіль. Єдиний раз внічию команда зіграла в Угорщині проти «МОЛ-Віді» в матчі шостого туру групового етапу, який вже нічого не вирішував.
 
Обидві команди вміють забивати і грати на перемогу, так що логічною виглядає ставка «обидві заб'ють» з коефіцієнтом 1,75.
 
Орієнтовні склади: 
 
«Айнтрахт»: Трапп – Хасебе, Хінтереггер, Н'діка, Костіч, Фернандеш, Роде, Кошта, Гачіновіч, Пасієнсія, Йовіч.
 
«Челсі»: Аррісабалага – Алонсо, Луїс, Крістенсен, Аспілікуета, Лофтус-Чік, Жоржиньо, Канте, Азар, Жиру, Родрігес.
2 травня, четвер
 
«Айнтрахт» – «Челсі»
Франкфурт. Стадіон «Коммерцбанк-Арена». 22.00
АЙНТРАХТ  ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Карлос Дель Серро (Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Наступает момент истинны. Сегодня мы начнем узнавать, кто вылетел от более сильного соперника.
zvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
invent
Однозначно против ТрахТора! Пусть для Челси это станет ДК-2
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил