Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 03 травня 2019, 01:14
5873
0

Айнтрахт і Челсі зіграли внічию

Доля путівки до фіналу вирішиться у матчі-відповіді

| Оновлено 03 травня 2019, 01:14
5873
0
Айнтрахт і Челсі зіграли внічию
twitter.com/chelseafc
«Айнтрахт» і «Челсі» мають різну вагу в футбольному світі, проте в півфіналі Ліги Європи апріорі слабких суперників не буває. Це ще раз довів матч у Франкфурті, де куди більш імениті англійці насилу відстояли нічию.
 
Саррі з якихось тільки йому відомих причин не став виставляти на таку важливу гру основний склад, залишивши на лаві Алонсо, Ковачіча, Ігуаїна, і головну «зірку» команди Азара. Початок зустрічі пройшов в досить рівній боротьбі, суперники грали дуже щільно і практично не загрожували воротам.
 
Однак, ближче до середини тайму господарі заграли активніше, на що англійці вчасно не зреагували і були покарані. Спочатку Абрахам після подачі зі штрафного міг відкривати рахунок, але пробив вище цілі, а вже наступна помилка оборони «Челсі» привела до пропущеного голу. Гості втратили м'яч в центрі поля, після чого Костич з лівого флангу вирізав передачу у центр штрафного, звідки Йович головою зрізав м'яч у дальній від Кепи кут.
 
Необхідно відзначити, що гості дуже швидко зуміли відійти від пропущеного м'яча. На очах характер матчу став змінюватися. Територіальна перевага «Челсі» ставала все більш очевидною, а часом господарі ледь не всією командою оборонялися біля своєї штрафної. Але навіть в умовах такої щільної опіки «сині» зуміли відігратися. На 43-й хвилині міг зрівняти рахунок Лофтус-Чик, однак після його удару з лінії штрафного м'яч пролетів в сантиметрах від штанги. І все ж до перерви господарі не встояли. Після подачі кутового все той же Лофтус-Чик скинув м'яч Педро, який з 14 метрів пробив у нижній кут.
 
І початок другої половини зустрічі не віщував нічого доброго для господарів, «Челсі» одразу взяв м'яч під свій контроль, однак було помітно, що гості вже не діють з колишньої агресією. І все ж моменти біля воріт Траппа після перерви виникали із завидною постійністю.
 
На 56-й хвилині «Челсі» зловив суперника на контратаці, але Лофтус-Чик з центру штрафного майданчика після скидки Педро пробив вище цілі. Ще через кілька хвилин господарів врятувала перекладина після могутнього пострілу Луїса зі штрафного. Двічі рятував «Айнтрахт» Трапп після ударів тих же Лофтус-Чіка з меж штрафного і Луїса головою після подачі кутового.
 
Коли ж «Челсі» трохи заспокоївся, несподівано в кінцівці матчу ожили господарі і цілком могли відсвяткувати перемогу. Протягом двох хвилин два відмінні шанси упустив вийшовший на заміну Пасьенса. Спочатку він після подачі кутового головою пробив вище порожнього кута, після чого ще не зумів реалізувати момент, коли його удар по практично порожніх воротах зумів заблокувати Луїс.
 
Перед матчем-відповіддю «Челсі» як і раніше є фаворитом протистояння, однак англійцям необхідно пам'ятати, що «Айнтрахт» пройшов «Інтер» завдяки саме виїзній перемозі.
 
Ліга Європи. 1/2 фіналу
 
«Айнтрахт» - «Челсі» - 1:1
 
Йович (22) - Педро (44)
 
  Хасебе (58) - Крістенсен (18)
 
«Айнтрахт»: Трапп - Абрахам, Хасебе, Хінтереггер - да Коста, Роде, Фернандеш (Пасьенса, 72), Фалетт - Гачіновіч (Віллемс, 91), Йович, Костич
 
«Челсі»: Кепа - Аспілікуета, Луїс, Крістенсен, Емерсен - Канте, Жоржиньо, Лофтус-Чик (Ковачич, 82) - Педро, Жиру, Вілліан (Азар, 61)
 
Арбітр: Карлос дель Серро Гранде (Іспанія)
 
Стадіон: «Коммерцбанк-Арена»
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Арсенал і Ліверпуль стежили за зірковим українцем в матчі ЛЧ. Це не Судаков
Футбол | 28 вересня 2024, 00:50 0
Арсенал і Ліверпуль стежили за зірковим українцем в матчі ЛЧ. Це не Судаков

Циганков зацікавив імениті англійські клуби

Криза у Шахтарі: Матвієнко на колінах, Пушич читає мантри про якість гри
Футбол | 27 вересня 2024, 22:45 23
Криза у Шахтарі: Матвієнко на колінах, Пушич читає мантри про якість гри

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.