Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2019, 11:21
3444
2

Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перемога «Зорі», можливо, збереже їй невеликі шанси на третє призове місце

| Оновлено 28 квітня 2019, 11:21
3444
2
Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія
Ще зовсім недавно ці два клуби вважалися головними претендентами на бронзові медалі нинішнього чемпіонату країни. Однак невдала безвиграшна серія луганського клубу на старті другої половини турніру, збільшила відставання «Зорі» від «Олександрії», яке зараз становить вже 12 очок. І якби не гол Олександра Караваєва з пенальті в компенсований час в попередньому турі у грі зі «Львовом», в результаті чого підопічні Юрія Вернидуба нарешті здобули перемогу, то цей розрив був би ще більшим.
 
Дивлячись на календар матчів, які залишилось зіграти, можна припустити, що теоретично «Зоря» ще в змозі наздогнати своїх опонентів. Перш за все, треба вигравати дві очні зустрічі з «Олександрією» та сподіватися на те, що останні можуть програти не тільки провідним клубам країни - «Шахтарю» і «Динамо», а й «Маріуполю» або «Львову». При цьому самої «Зорі» ще двічі треба перемагати маріупольців, а також львів'ян.
 
Однак, якщо міркувати більш практично, то в таке майже не віриться. Інша справа, що для свого престижу і для завоювання місця в Лізі Європи футболістам луганського клубу все одно треба прагнути до успіху в поєдинках з «Олександрії», а там вже як вийде.
 
До позитивних моментів «Зорі» на даний момент можна віднести те, що в минулому турі забив-таки свій довгоочікуваний гол після повернення Філіп Будковський. Але, напевно, вболівальникам команди, звичайно ж, хотілося, щоб швидше набирали форму і показували свій високий рівень ще й такі футболісти як Дмитро Хомченовський, Артем Громов, Сілас, Леван Арвеладзе та інші. Тоді можна буде говорити про майбутні перемоги.
 
Що стосується «Олександрії», то в разі позитивного результату у поєдинку із «Зорею», вона практично забезпечить собі підсумкове третє місце і вперше в своїй історії підніметься на п'єдестал пошани. Мотивація тут очевидна. Однак вже не раз траплялося в історії, що останній крок часом зробити буває дуже важко. Особливо перед своїми вболівальниками. Тут гравці просто можуть «перегоріти» або поквапитися домогтися необхідного результату, забувши про тренерську установку. Втім, знаючи Володимира Шарана і його вміння підводити своїх підопічних до гри, можна припустити, що ні те, ні інше олександрійської команді не загрожує.
 
До речі, в нинішньому сезоні суперники зустрічалися один з одним два рази. У першому колі 28 липня в Олександрії виграли господарі поля 1:0 завдяки голу Євгена Банади. А в другому колі в Запоріжжі 27 жовтня була зафіксована нічия 0:0.
 
І ще. Майбутній матч буде судити молодий 33-річний арбітр із Маріуполя Юрій Іванов. У цьому сезоні він дебютував в Прем'єр-Лізі, встигнувши провести тільки дві зустрічі (обидві за участю одеського «Чорноморця») і показавши в них 18 жовтих карток. Хотілося б побажати йому успішної роботи на поєдинку в Олександрії і щоб ми не згадували гру через суддівські помилки.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Олександрія»: Юрій Паньків, Павло Пашаєв, Владислав Бабогло, Андрій Цуріков, Антон Шендрик, Дмитро Гречишкін, Євген Банада, Кирило Ковалець, Валерій Лучкевич, Артем Сітало, Артем Полярус
 
«Зоря»: Микита Шевченко, Aлександр Караваєв, Віталій Вернидуб, Євген Чеберко, Богдан Михайличенко, Ігор Чайковський, Леван Арвеладзе, Дмитро Хомченовський, Богдан Ледньов, Артем Громов, Філіп Будковський
 

28 квітня, неділя

«Олександрія» — «Зоря»
Олександрія. КСК «Ніка». 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Юрій Іванов (Маріуполь)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 4
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar1305
2-1 Олександрія....
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил