Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2019, 14:57
4332
0

Чорноморець – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одеситам дуже важливо перемогти в майбутній грі

| Оновлено 27 квітня 2019, 14:57
4332
0
Чорноморець – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець
Чим ближче закінчення чемпіонату країни з футболу, тим вагомішимі є набрані і втрачені очки для тих команд, які безпосередньо ведуть боротьбу за збереження місця в українській Прем'єр-Лізі. На даний момент до них належить одеський «Чорноморець».
 
Нагадаємо, що підопічні Ангела Червенкова почали другу частину сезону з перемоги, обігравши в лютому на виїзді «Львів» 1:0, проте потім в шести поєдинках одесити тричі програли і ще три рази завершували зустрічі внічию. Все це призвело до того, що «Чорноморець» зараз має рівну кількість очок з ще недавно, здавалося, безнадійним аутсайдером «Арсеналом-Київ». І тепер саме між ними, швидше за все, буде вирішуватися питання, хто залишить елітний дивізіон безпосередньо, а хто відправитися грати стикові матчі з представником першої ліги.
 
У даній ситуації одеситам більше відступати нікуди і тому їх вболівальники в матчі, що відбудеться, чекають від своєї команди тільки перемоги. Тим більше, що майбутній суперник «Чорноморця» у весняній частині турніру виступає ще гірше.
 
Так, «Ворскла» взагалі не досягала успіху в 2019 році, зазнавши чотирьох поразок при трьох нічиїх. Зовсім недавно в полтавському клубі змінився головний тренер, але і такий надзвичайний захід поки до відчутного результату не привів. Втім, остання домашня гра з «Десною» все ж показала деякі позитивні моменти і, зокрема, те, що підопічні Віталія Косовського зуміли відігратися з рахунку 0:3, звівши той матч до нічиєї. Та й, на відміну від моряків, над «Ворсклою» не висить дамоклів меч і набрані раніше очки дозволяють її новому тренерському штабу експериментувати та навіть помилятися. У «Чорноморця», повторюю, такого права немає, а, значить, і мотивація повинна бути набагато вище.
 
Останнє очне протистояння цих команд відбулось також в Одесі 8 грудня у 18-му турі. Тоді мінімальну перемогу здобули гості з рахунком 1:0. Єдиний і переможний гол забив Олександр Чижов. І в першому колі в Полтаві виграла «Ворскла», але з результатом 2:1. У господарів поля один м'яч забив Владислав Кулач, у одеситів - Артем Чорній. Вирішальним же в матчі став автогол захисника «Чорноморця» Дмитро Рижука на 88-й хвилині.
 
Арбітром майбутньої зустрічі буде Костянтин Труханов з Харкова. Саме він судив гру в Полтаві цих суперників у нинішньому сезоні. Ще двічі Труханів виводив на поле футболістів «Ворскли». У домашньому матчі з «Олімпіком» полтавчани перемогли 2:1, а ось «Карпатам» (і теж в рідних стінах) вони розгромно програли 0:4. З «Чорноморцем» харківський суддя більше не перетинався.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Чорноморець»: Андрій Кожухар, Іван Трубочкін, Гліб Грачов, Дмитро Рижук, Денис Норенков, Руслан Бабенко, Арні Вільхамссон, Володимир Танчик, Володимир Аржанов, Артем Чорний, Володимир Коваль
 
«Ворскла»: Олександр Ткаченко, Павло Ребенок, Євген Мартиненко, Володимир Чеснаков, Ардін Даллку, Артур, Тодор Петрович, Артем Габелок, Олександр Кобахідзе, В'ячеслав Шарпар, Карека
 

27 квітня, субота

«Чорноморець» — «Ворскла»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 14:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол-2»
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
 Арбитр: Костянтин Труханов (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.