Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 14 квітня 2019, 14:23
2455
2

Жан БЕЛЕНЮК: «Дякую всім вболівальникам за підтримку!»

Чемпіон Європи подякував своїй команді, федерації, НОК та вболівальникам

| Оновлено 14 квітня 2019, 14:23
2455
2
Жан БЕЛЕНЮК: «Дякую всім вболівальникам за підтримку!»
Instagram. Жан Беленюк
Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк після виграшу золотої медалі на чемпіонаті Європи в румунському Бухаресті написав зворушливий пост в соцмережі Instagram. Чемпіон Європи подякував своїй команді, федерації, НОК і уболівальникам, а також виклав відео перших хвилин святкування свого успіху. Жан написав:
 
«Хочу подякувати своєму тренеру Шацькому Володимиру Володимировичу, за те що завжди поруч, до цього золота ми йшли пліч-о-пліч. Подякувати головному тренеру збірної Андрєєву Сергію Львовичу за довіру, можливість бути почутим і розуміння з його боку. Дзігасову Артуру Петровичу і Саргсяну Мурату Мартиновичу за ту «базу», яка була закладена в мене протягом останніх п'яти років.
 
Президентам нашої борцівський асоціації та федерації – Кравченко Олегу Миколайовичу та Сазонову Олегу Юрійовичу відповідно, за безвідмовність і підтримку в будь-якій ситуації. Національному олімпійському комітету в особі Бубки Сергія Назаровича за непідробний інтерес до спортсменів! Міністерству спорту.
 
Всій нашій команді – доктору, масажисту, хлопцям, всій збірній! Якщо когось забув згадати, вибачте, вас дійсно дуже багато. Дякую всім уболівальникам за підтримку і незліченну кількість поздоровлень! Ми стараємось для Вас. Ця наша спільна перемога і перемога всієї нашої країни».
 
Нагадаємо, що після перемоги на ЧЄ-2019 Жан Беленюк виконав гопак і заявив, що присвячує перемогу Україні та українцям.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#победныйгопак Хочу поблагодарить своего тренера Шацкого Владимира Владимировича, за то что всегда рядом и к этому золоту мы шли плечом к плечу! Поблагодарить главного тренера сборной Андреева Сергея Львовича, за доверие, возможность быть услышанным и понимание с его стороны! Дзигасову Артуру Петровичу и Саргсяну Мурату Мартыновичу, за ту «базу», которая была заложена в меня на протяжении последних пяти лет! Президентам нашей борцовской ассоциации и федерации- Кравченко Олегу Николаевичу и Сазонову Олегу Юрьевичу соответственно, за безотказность и поддержку в любой ситуации! Национальному олимпийскому комитету в лице Бубки Сергея Назаровича, за неподдельный интерес к спортсменам! Министерству спорта! Всей нашей команде- доктору, массажисту, ребятам, всей сборной! Если кого-то запамятовал упомянуть, простите, вас действительно очень много:) Спасибо всем болельщикам за поддержку и несметное количество поздравлений! Мы стараемся для Вас;) Эта наша общая победа и победа всей нашей страны;)🥇🥳🤼‍♂️✌🏿 #Ярад

Публикация от Beleniuk Zhan (@zhanbeleniuk)

Джерело Instagram
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Нейтралка» знищена. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 04:39 5
«Нейтралка» знищена. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі

Даніель Коллінс у двох сетах розгромила Катерину Александрову у півфіналі змагань

Без шансів для суперників. Сокіл – чемпіон України
Хокей | 29 березня 2024, 12:14 2
Без шансів для суперників. Сокіл – чемпіон України

Кияни впевнено виграли фінальну серію

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cassini
Жан красава! Так держать!
Святослав Сташевский
вот кто славит Украину))))))))))) с достоинством и честью....а мы выбираем этих ботов на выборах!