Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 червня 2023, 23:09
15054
7

ФОТО. Поїздом та літаком. Збірна України прибула до Бремена за 23 години

Владислав Кочергін та Віталій Миколенко приєдналися до команди у Варшаві

| Оновлено 09 червня 2023, 23:09
15054
7
ФОТО. Поїздом та літаком. Збірна України прибула до Бремена за 23 години
УАФ

Традиційно для мандрівок в Європу у воєнний час збірна України з футболу розпочала свій шлях на збори ввечері напередодні, сівши в поїзд на столичному вокзалі.

Перед від’їздом головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров і збірники зустрілися в дитячій кімнаті терміналу Центрального вокзалу з гравцями дитячої команди київського «Локомотива». Хлопчаки отримали нагоду поставити запитання тим, на кого прагнуть бути схожими. Найбільше дітлахи цікавилися відповідями найкращого бомбардира УПЛ Артема Довбика. Були й запитання до Миколи Матвієнка, Іллі Забарного, Георгія Бущана, Юхима Коноплі та інших. Питали цілком за темою: чим відрізняються тренування в Англії від українських, проти якого клубу було грати найважче, в якому віці визначилися, що станете професіональним гравцем.

Після спільного фото та автограф-сесії збірники пройшли до потяга Укрзалізниці. Із Києва до польського Холма виїхали гравці українських клубів, а також оборонець англійського «Борнмута» Ілля Забарний, який після завершення клубного сезону встиг не лише побувати вдома, а й змінити соціальний статус.

Сьогодні, 8 червня, вранці з Холма національна команда автобусом доїхала до аеропорту Фредеріка Шопена у Варшаві, а вже звідти вилетіла до першого місця дислокації під час червневого збору – Бремена.

У польській столиці до команди придналося двоє легіонерів – новоспечений чемпіон Польщі Владислав Кочергін із «Ракува» та Віталій Миколенко з англійського «Евертона». Решта гравців, що виступають в іноземних чемпіонатах, прибудуть безпосередньо до Бремена.

До Німеччини синьо-жовті прибули о 15:30 за місцевим часом, а до готелю увійшли о 16:15. Відтак з моменту відправлення з Києва поїздка сумарно тривала цілих 23 години! Зважаючи на довгу й виснажливу дорогу, тренерський штаб вирішив провести сьогодні в готелі стретчинг (розтяжка) для відновлення.

Перше тренування під керівництвом нового наставника Сергія Реброва відбудеться завтра, 9 червня, на полі футбольного центру бременського «Вердера».

ФОТО. Поїздом та літаком. Збірна України прибула до Бремена за 23 години

ВІДЕО. Відновлювальне тренування збірної України

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: розклад, анонси, трансляції, результати
Футбол | 28 травня 2024, 07:03 3
Євро-2024: розклад, анонси, трансляції, результати

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Олімпійська збірна України втратила 5 футболістів. Стала відома причина
Футбол | 28 травня 2024, 04:55 31
Олімпійська збірна України втратила 5 футболістів. Стала відома причина

Мінус гравці Руха: Олексій Сич, Богдан Слюбік, Роман Дідик, Віталій Роман, Ілля Квасниця

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
Конопля є, чи то мені здалося?
Pavel_i_CO
Хоч і товарняк, але треба дати бій німцям. Одразу згадався матч-відкриття оновленого НСК Олімпійський, в якому наші гарно помучали німців і зіграли 3-3
VBOLYUVALNIK
Наші хлопці 💪💙💛
Владимир Дьяков
Не сборная, а какой то сброд, ну могли как все сборные мира, одеть хотя бы в одинаковые шорты и футболки с гербом, а то кто в чем, как с сокен-хенда, крайний с права, так вообще в тапочках с гостиничного номера стащил, как еще не в халате.