Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2023, 17:49
3748
4

У режимі суворої таємності. Збірна України проведе тиждень у Бремені

12 червня у Бремені на товариському матчі будуть заповнено всі 35 тисяч місць

| Оновлено 12 червня 2023, 17:49
3748
4
У режимі суворої таємності. Збірна України проведе тиждень у Бремені
Weserstadion

12 червня о 19:00 на «Везерштадіоні» у Бремені відбудеться товариський поєдинок між збірними Німеччини та України, і це буде 1000-й матч для Бундестіму в історії.

Підготовка до матчу ведеться в режимі секретності з міркувань безпеки. Збірна України прибуває до Бремена увечері 8 червня, але точний час прибуття та назва готелю заздалегідь не публікуються. Українська команда під керівництвом нового головного тренера Сергія Реброва проведе тиждень у місті.

Також невідомо, де команда тренуватиметься у ці дні. Єдина дата, про яку повідомляється, – передматчева прес-конференція у неділю, 11 червня, о 17:30 на Везерштадіоні. Оскільки українська команда запланувала досить багато часу у Бремені, швидше за все, будуть й інші дати заходів, але вони, ймовірно, будуть оприлюднені пізніше.

Німецька збірна під керівництвом головного тренера Гансі Фліка приїде до Бремену лише з короткостроковим візитом. У місті не буде ні тренування, ні навіть прес-конференції у неділю. Бундестім вирушить на гру у понеділок, 12 червня і знову поїде одразу після гри.

Низка іменитих гостей вже заявила про себе на ювілейну гру зі спеціальним суперником, серед яких Франк-Вальтер Штайнмайєр, Федеральний президент Німеччини. Матч також відвідають міністр сільського господарства Джем Оздемір, мер Бремена Андреас Бовеншульте та посол України у Німеччині Олексій Макєєв.

Ходять чутки, що один із двох братів Кличків приїде на матч у Бремені. Фонд DFB запросив на гру 1000 дітей та молодих людей (з супроводжуючими) із числа біженців з України. На матчі очікується аншлаг, квитки на всі 35 тисяч місць уже продано.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Штайнмайер даже будет. Надо и Порошенко тогда привезти туда для согласования формулы.  Что они там планировали, если теперь такая война у нас?
Zdolaemo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил