Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
|
9021
0

Світоліна прокоментувала перемогу над експершою ракеткою світу в Парижі

Еліна очікувала важкої битви

Світоліна прокоментувала перемогу над експершою ракеткою світу в Парижі
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над Кароліною Плішковою в першому колі Ролан Гаррос – 3:6, 6:4, 6:2.

«Минуло досить багато часу з нашого останнього матчу. Плішкова – видатна чемпіонка, поруч із її ім'ям багато досягнень. Тому я очікувала важкої битви. І в підсумку я дуже рада, що змогла виграти цей матч.

Добре, коли є дах і є шанс грати під час дощу. Тому я точно відчуваю, що мені пощастило зіграти на корті Сюзанн Ленглен. І мені ніколи не буває легко грати проти Кароліни, тим більше, коли це закритий корт. Тоді мені здається, що м'яч практично взагалі не рухається за вітром, хоча трохи сюди задувало. Тому це було не тією ж мірою, як у тому випадку, коли б ми грали без даху. Це інші умови, потрібно було трохи часу, щоб адаптуватися. Але ми обидві перебували в однакових умовах. Думаю, ми обидві знали, що нам пощастило зіграти сьогодні.

Після мого повернення тренувальний процес дуже змінився через нашу доньку. Нам треба проводити з нею трохи більше часу (усміхається), тому ми плануємо свій день навколо цього. Мені вистачає десь години тренувань на корті, а потім звична рутина і відновлення. Мені було трохи важко з деякими травмами останнім часом, тому в пріоритеті зараз це відновлення», – сказала Еліна.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.