Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
5577
0

Анчелотті розповів, чому не шкодує, що Реал підписав Кепу

Головний тренер «Реала» знайшов деякі позитивні моменти

Анчелотті розповів, чому не шкодує, що Реал підписав Кепу
Getty Images/Global Images Ukraine. Кепа Аррісабалага

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті розповів, чому не шкодує, що мадридський клуб підписав голкіпера Кепу Аррісабалагу, який у підсумку програв конкуренцію Андрію Луніну.

«Коли Тібо Куртуа отримав травму, у нас був Лунін, і ми підписали Кепу. Це було дуже гарне підписання, тому що, незважаючи на те, що він мало грав, він багато привніс у роздягальню», – сказав італійський фахівець.

Також Анчелотті похвалив своїх гравців, які зуміли з гідністю пройти епідемію травм у команді: «Коли Мілітао зазнав травми, ми думали, що в нас є Алаба, Рюдігер і Начо. Коли Алаба отримав травму, у нас могли виникнути проблеми. Ніхто не вірив, що у нас є проблеми, і це було дуже важливо. Гравці скористалися своїм шансом. Я хочу подякувати Тчуамені за його роботу, тому що він грав на позиції центрального захисника, що йому не дуже подобається. Він вважав за краще грати, а не залишатися на лавці запасних, як і Камавінга, який грав на позиції лівого захисника, і йому це теж не подобалося. Мої гравці дуже добре адаптувалися».

Раніше повідомлялося, що Лунін може пропустити фінал ЛЧ.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.