Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 жовтня 2024, 12:22
289
0

Туманний Альбіон розриває єврокубки, Україна поки без голів

Английские клубы доминируют в Европе и идут без поражений

| Оновлено 27 жовтня 2024, 12:22
289
0
Туманний Альбіон розриває єврокубки, Україна поки без голів
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліга чемпіонів

Англійські клуби цього сезону відзначаються вражаючою серією без поразок у єврокубках: 15 перемог та 5 нічиїх, що дозволяє командам з Прем’єр-ліги впевнено лідирувати на європейській арені. «Астон Вілла», «Манчестер Сіті», «Ліверпуль» та «Арсенал», демонструють ефективну та атакуючу гру, досягаючи перемог у Лізі чемпіонів.

На противагу, українські клуби мають складний початок сезону у єврокубках – не здобули жодної перемоги: 0 перемог, 1 нічия та 5 поразок, а також не мають жодного забитого голу. Українські команди зустріли жорстку конкуренцію від європейських клубів і поки що мають негативний баланс, особливо у захисті, де пропустили низку ключових голів.

Цей контраст підкреслює, як англійський футбол зараз знаходиться на піку форми, тоді як українським клубам потрібні зусилля, а також підвищення конкурентності клубів в УПЛ для покращення результатів на євроарені.

В цьому єврокубковому розіграші представниками від УПЛ є «Шахтар» та «Динамо». «Кривбас» та «Полісся» змарнували свої шанси на вихід в основну стадію, а «Дніпро-1» відмовився від участі у змаганнях через проблеми з фінансуванням клубу та має велику суму заборгованості перед гравцями.

Учасниками цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів з АПЛ є: Астон Вілла, Ліверпуль, Манчестер Сіті, Арсенал. Окрім того, Манчестер Юнайтед та Тоттенхем грають в Лізі Європи, а Челсі – в Лізі конференцій.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.