Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 26 жовтня 2024, 21:43
1376
0

Вибуховий камбек: Балотеллі стане гравцем Дженоа

Скандальна італійська «дев'ятка» підпише контракт з італійським клубом

| Оновлено 26 жовтня 2024, 21:43
1376
0
Вибуховий камбек: Балотеллі стане гравцем Дженоа
Getty Images/Global Images Ukraine. Маріо Балотеллі

Італійський бомбардир Маріо Балотеллі знову в Серії А – цього разу в складі «Дженоа»! Після тривалої паузи та 20-денного очікування на домовленість із клубом, Балотеллі підписав контракт до червня 2025 року. Про це повідомляє Фабріціо Романо.

Балотеллі знав, що йому потрібна лише «Дженоа». Нападник виявив неабияку рішучість повернутися саме в «Дженоа», де головним тренером є його давній друг і колишній партнер по збірній Італії Альберто Джілардіно. Балотеллі неодноразово спілкувався з Джілардіно, щоб переконатися у своєму виборі. У підсумку він приєднується до команди як вільний агент, із надією на новий старт і можливість продемонструвати талант, який раніше часто затіняли скандали й конфлікти.

Перехід Балотеллі викликав хвилю очікувань серед уболівальників «Дженоа». У свої 33 роки він все ще може запропонувати команді багато досвіду та здатність змінювати хід гри.

Його повернення викликало ажіотаж серед фанатів, а президент «Дженоа» Альберто Зангрілло висловився відверто, захищаючи це рішення від критики:

«Я не згоден із тими, хто вважає, що його прихід може викликати незадоволення тих, хто вже є в команді. Я вважаю, що Маріо потенційно був найкращим італійським «дев’ятим номером» за останні двадцять років».

Варто згадати, що Балотеллі також має значний досвід у Серії А, де він виступав за такі клуби, як «Інтер», «Мілан» та «Брешія». Всього він провів 151 матч у Серії А та забив 52 голи.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.