Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 жовтня 2024, 13:29
3175
2

Тренер Барселони незадоволений діями мадридського Реала

Ганс-Дітер Флік розкритикував свого суперника перед матчем Ла Ліги

| Оновлено 26 жовтня 2024, 13:29
3175
2
Тренер Барселони незадоволений діями мадридського Реала
Getty Images/Global Images Ukraine. Ганс-Дітер Флік

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік незадоволений тим, що мадридський «Реал» постійно публікує відео помилок арбітрів:

«Я не знав, що Реал постійно робить такі відео, це неправильно. У арбітрів дуже важка робота, я не можу її засуджувати. Моє завдання – добре підготувати футболістів до матчу. Я маю великий досвід, але за весь час ніколи не було проблем з суддями. На початку сезону я сказав своїй команді, що ми повинні думати про свою продуктивність і не обговорювати дії арбітрів», – розповів Флік.

Мадридський «Реал» опублікував відео на своєму клубному каналі, в якому критикує роботу Хосе Мартінеса. Цей суддя працюватиме на майбутній зустрічі «Реала» та «Барселони», яка відбудеться 26 жовтня о 22:00.

Поєдинок пройде на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» і має важливе значення у боротьбі за перше місце. Зараз «Барселона» випереджає «Реал» всього на три очки і якщо програє, то дозволить супернику зрівнятися в турнірній таблиці.

Раніше Ганс-Дітер Флік розповів, що його команді доведеться підлаштуватися під суперника.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Roman Fedkiv
Я не знал что такой канал у них есть. Барса чемпион.В прошлом году они с 1:0 отыгрались на 1:2 но все таки проиграли 3:2. Сейчас более сильный треннер у Барсы.Так что будет интересно.
easterly
Для Фліка це новина? Тю, у всьому світі знають, що є декілька клубів у світовому футболі, які всими можливими методами "стимулюють" суддів перед іграми. В іспанії це риал, у нас фк криса