Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2024, 22:51
784
0

Лівий Берег – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Очки потрібні обом командам, але навряд чи вони наберуть їх по максимуму

| Оновлено 27 жовтня 2024, 22:51
784
0
Лівий Берег – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 27 жовтня, відбудеться поєдинок 11 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Лівий Берег» і «Зоря». Гра відбудеться в Києві на полі «Арени Лівий Берег», початок – о 13:00.

Лівий Берег

Команда Віталія Первака продовжує проходити свої університети в Українській Прем'єр-лізі. Поки що вона, можна сказати, переважно набиває собі гулі та набирається досвіду. Процес це кропіткий і не найприємніший, але необхідний.

Наразі «Лівий Берег» у турнірній таблиці сезону розташовується на 14-й позиції, маючи 8 очок після 10 поєдинків. В активі столичного колективу 2 перемоги і 2 нічиї, у 6 матчах він програв.

На сьогодні підопічні Первака мають актуальну серію з п'яти матчів без перемог – 2 нічиї та 3 поразки. Однак нічийними результатами вони потішили своїх шанувальників у двох останніх зустрічах – на виїзді проти «Колоса» та «Полісся» (обидва рази – по 0:0).

Те, що футболісти «Лівого Берега» не змогли вразити ворота ні ковалівської команди, ні житомирської, не здивувало – з голами у них проблеми зі старту сезону. Кивляни мають в активі лише 4 голи – це найнижчий показник у нинішній УПЛ. Вони забивали голи тільки у двох зустрічах – із «Чорноморцем» (1:0) 26 серпня і з «Вересом» (3:1) 1 вересня. Обидві гри йшли одна за одною і виявилися переможними для «Лівого Берега». Натомість у трьох матчах до цієї серії і в п'яти після неї кияни обходяться без голів. І, як наслідок, без перемог. Тобто, для нинішнього «Лівого Берега» голи є основною для виграшів. Немає голів – і немає перемог.

Зоря

Луганська команда зараз - яскраво виражений середняк українського чемпіонату, у якого амбіцій в надлишку, а ось можливостей для реалізації задуманого не завжди вистачає. Як підсумок, «Зоря» перебуває в таблиці УПЛ на 9-й позиції, маючи 12 очок. Положення колективу в пелотоні чітко підтверджує її нинішній статус.

Головний плюс підопічних Младена Бартуловича – це безкомпромісність. У них немає жодного нічийного результату в 10 зіграних поєдинках, а 4 перемоги та 6 поразок. Такого нуля немає ні в кого більше в нинішній УПЛ.

У чому ще особливість нинішньої «Зорі», так це, скажімо так, мінімалізм. Про що йдеться? Про те, що в шести іграх команди з 10 було зафіксовано мінімальну перевагу одного із суперників. В активі у луганчан дві такі перемоги і відразу 4 поразки. Кількість мінімальних невдач свідчить про те, що у Бартуловича досить бойовитий склад підопічних, який готовий і може боротися за турнірні очки до фінального свистка. У майбутньому матчі з «Лівим Берегом» це може зіграти свою роль.

До візиту до новачків УПЛ «Зоря» підходить із серією з двох поразок поспіль - від «Вереса» (1:2) і від «Кривбаса» (0:1).

Статистика зустрічей

Раніше команди в офіційних турнірах не зустрічалися.

Орієнтовні склади

«Лівий Берег»: Механів – Соколов, Семенов, Якимів, Шаповал, І.Когут, Співаков, Дідух, Галас, Кобзар, Синиця.

«Зоря»: Турбаєвський – Жуніньо, Ескінья, Джордан, Вантух, Мічин, Башич, Яцик, Антюх, Горбач, Будківський.

Прогноз на протистояння

У матчі немає явного фаворита. Трохи вище котируються шанси на успіх у «Зорі», але не варто забувати, що «Лівий Берег» гратиме на своєму полі. Однак гості досвідченіші за команду господарів. Усе говорить на користь нічиєї в цьому протистоянні.

Прогноз Sport.ua
Лівий Берег
27 жовтня 2024 -
13:00
Зоря
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа звернувся до Луніна після розгрому в Ель-Класіко. Що сказав?
Футбол | 27 жовтня 2024, 11:23 5
Куртуа звернувся до Луніна після розгрому в Ель-Класіко. Що сказав?

Бельгієць підтримав українського голкіпера «вершкових»

Стали відомі стартові склади на суперматч УПЛ Динамо – Шахтар
Футбол | 27 жовтня 2024, 16:50 97
Стали відомі стартові склади на суперматч УПЛ Динамо – Шахтар

Поєдинок 11-го туру чемпіонату України розпочнеться о 18:00 за Києвом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.