Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 жовтня 2024, 21:53
4047
0

«Ми всі лицеміри». Легенда Ліверпуля – про нову роботу Клоппа

Джеймі Каррагер підтримав німецького коуча

| Оновлено 24 жовтня 2024, 21:53
4047
0
«Ми всі лицеміри». Легенда Ліверпуля – про нову роботу Клоппа
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Ексгравець «Ліверпуля» Джеймі Каррагер висловився про екскоуча мерсисайдців Юргена Клоппа, який отримав роботу в компанії Ред Булл:

«Я думаю, що це нісенітниця, він тренер певного типу, людина з народу. Клопп має до кінця життя дотримуватись ідеалів «Майнца» та дортмундської «Боруссії»? Ми всі лицеміри, якщо чесно, ми всі маємо погляди на певні речі, але якщо хтось запропонує нам достатньо грошей, ми все одно це зробимо. Він не тренуватиме Ред Булл, він наглядає. Він розмовляє з людьми, ходить на зустрічі та отримує багато грошей.

Якщо вболівальники «Майнца» та «Боруссії Дортмунд» проти моделі Ред Булл, то чому «Боруссія» купила у них Ерлінга Холанда? Чому вони взяли Адеємі? Якщо ви дуже проти цього, тоді не купуйте та не продавайте їм гравців. Вони отримали найкращого нападника у світі, а потім продали його за 50 мільйонів фунтів стерлінгів у «Манчестер Сіті», і все було нормально».

Юрген Клопп тренував «Майнц» з 2001 по 2008 роки, а «Боруссію» – з 2008 по 2015 роки. Німецький спеціаліст приступить до своїх обов'язків у компанії Ред Булл з січня 2025 року.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.