Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 19 жовтня 2024, 05:31
146
0

Максим ШАЦЬКИХ: «У всьому світі зараз проблеми з нападниками»

Екс-форвард Динамо прокоментував гру збірної України у Лізі націй

| Оновлено 19 жовтня 2024, 05:31
146
0
Максим ШАЦЬКИХ: «У всьому світі зараз проблеми з нападниками»
ФК Динамо. Миксим Шацьких

Екс-нападник «Динамо», а нині головний тренер «Пахтакора» Максим Шацьких поділився враженнями від останніх матчів збірної України у Лізі націй.

– Чи є в збірній проблема форварда? Чому форварди так мало забивають і взагалі чому в УПЛ, на відміну від вас же, загальна результативність форвардів на рівні 20–30 м'ячів?

– Справа не те, щоб в Україні. Я вам скажу, що практично в усьому світі проблема з нападниками. Тому що навіть друзі мені дзвонять і просять нападника. У нас самих немає нападника. Реально проблема зараз з’явилася гостра, що немає нападника, який влаштовував би. Немає таких, скажімо, універсалів, які бігли б, чіплялися, обігрувалися, забивали, пропонували і відбирали ще. Реально важко зараз.

Якщо навіть подивитися на топ-чемпіонати, то на пальцях можна перерахувати. Та й те вони вже всі вікові. Той же Кейн, той же Левандовські, Мартінес з «Інтера» теж такий різноплановий… Холанд? Ну він зрозуміло, так. Тому ця проблема є в дуже багатьох країнах. Не знаю, чому зараз вона, але багато хто зіштовхується з нею. Всі шукають універсального нападника, який буде не такий, як чистий форвард. Думаю, проблема не тільки в Україні, але й в усьому світі.

– Що ви скажете про турнірне становище збірної України у Лізі націй? Адже від нас уже не все залежить.

– Потрібно виходити та вигравати дві гри, а там як буде – так буде. Нічого вже не залишається. Потрібно виходити від своєї гри, не дивлячись нікуди. Слід робити свою справу, вигравати ці дві гри, а там як воно складеться…

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.