Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
829
2

Стало відомо, коли збірна України отримає ексклюзивну форму від Adidas

Синьо-жовті зможуть похизуватися новим комплектом восени 2025 року

Стало відомо, коли збірна України отримає ексклюзивну форму від Adidas
Дан Балашов. Артемійс Рябовс

Генеральний директор «УАФ Маркетинг» Артемійс Рябовс розповів, коли національна збірна України отримає ексклюзивну форму від Adidas:

«До початку кваліфікації на чемпіонат світу нової форми точно не буде. Збірна України отримає ексклюзивну форму від Adidas восени 2025 року.

Для того, щоб переодягнути всі національні команди, потрібно 20 тисяч одиниць одягу. Так швидко вони не зможуть це зробити. У партнерів Adidas є можливість лімітованим командам надати опцію створити унікальний дизайн. Щоб була своя айдентика, відсилання до різних символів, історії та ексклюзивна стилістика. Від нас не завжди все залежить. Є бажання УАФ, але є глобальні дедлайни adidas. Ми не можемо диктувати лише свої умови і десь треба йти на компроміси».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Дуже швидко. Треба було взяти більше часу і десь в 2027 викатити. І навіщо всі національні збірні. Хіба в них у всіх ідентична форма зараз? Можна лише національну.
Якісь відмазки. Ну, напевно вони нічого не можуть зробити і це таке відношення того адідаса. Приймайте як є і мовчіть. Нормально так підписалися.
umnuy2
оперативно подсуетились адики