Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 жовтня 2024, 00:32
1514
14

РЕБРОВ: «Збірна буде боротися за вихід до Дивізіону A Ліги націй»

Коуч збірної України дав прес-конференцію після нічиєї з Чехією в Лізі націй

| Оновлено 15 жовтня 2024, 00:32
1514
14
РЕБРОВ: «Збірна буде боротися за вихід до Дивізіону A Ліги націй»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію після поєдинку 4-го туру Ліги націй 2024/25 із командою Чехії (1:1),

– В якому стані перебуває Олексій Гуцуляк?

– На жаль, дуже сильний струс. Він зараз у госпіталі, ситуація достатньо складна. Бажаємо всі йому одужання, але зараз не все так легко. Щодо ігрової ситуації, то тут важко говорити про якесь порушення правил.

– Які причини того, що збірній України так важко реалізовувати моменти?

– Важливо, що ми їх створюємо. Це вже майстерність гравців. Дуже важко сконцентруватися під час кожного створеного моменту. У першому таймі були гарні виходи в контратаки, але ми їх не завершували й отримували атаки в нашу сторону. Ми працюємо над тим, щоб створювати моменти, аби вони були. Дуже важливо, щоб усі гравці в таких епізодах максимально концентрувалися. Тож працюємо.

– Ви випустили на заміну Олександра Зубкова, Дмитра Криськіва, ми побачили зв’язку гравців «Шахтаря» в півзахисті. Чи стала важливою їхня зіграність у другому таймі?

– Загалом треба було тримати інтенсивність. Георгій Судаков показав, що відновився, 90 хвилин працював. На жаль, у Миколи Шапаренка було невелике пошкодження, ми його замінили. Ті гравці, які вийшли, додали в інтенсивності. Криськів уперше викликаний до збірної, і завжди перші ігри дуже важкі, попри те, що футболісти розуміють один одного, бо разом грають у «Шахтарі». Це збірна, це зовсім інший рівень. На жаль, ми не зробили головного – не забили (переможний) гол.

– Як би ви оцінили два матчі у виконанні Максима Таловєрова?

– Я задоволений, що зараз він грає по 90 хвилин у своєму клубі, тому що раніше він не мав практики. Дуже важливо, щоб гравці перебували в тонусі. Він заслужив на те, що ми обрали його. Я дивився його матчі в чемпіонаті, бачив, як він працює на тренуваннях. Цей вибір був очевидним. Ці дві гри він провів на дуже високому рівні.

– Як оціните гру збірної Чехії?

– Це потужна збірна, грає у фізичний футбол. Вони грали дуже інтенсивно, пресингували постійно. Можливо, наприкінці матчу трішки підсіли. Вони дійсно заслуговують на те місце, на якому зараз перебувають. У нас дуже важка група, упевнений, у наступних двох матчах ми будемо боротися за вихід у дивізіон А.

ВІДЕО. Прес-конференція Сергія Реброва після матчу України проти Чехії

Події матчу

53’
ГОЛ ! З пенальті забив Артем Довбик (УКРАЇНА).
18’
ГОЛ ! М'яч забив Лукаш Черв (Чехія).
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
Сірожа, не сміши ні людей, ні лєбедей. Ви будете боротися, щоб не вилетіти у Лігу С. І то не факт, що будете
Omen
Сережка плохо учился, он букву А путает с буквой С
mini.f
Чувачок живет в каком-то другом измерении... Блажен кто верует...
Дар'я Кочуг
В жовтневих матчах Ребров зробив ставку на Шахтарську компанію, майже половину стартового складу звідти+заміни Криськів та Зубков. Типу в надії, що вони зіграні та Шахтарські схеми зіграють. Ну і Мудрика туди ж, вони ж з Судаковим одне ціле. Але потім я блять бачу як на лівому фланзі Судаков, Мудрик та Зубков якогось хера на клаптику 2*2м разом та заважають один одному, контратака заглохла. Там Матвієнко не порозумілись з Судаковим, м'яч від першого в аут.
Де тоді результат, якщо ТШ випускає міцних типу зіграних хлопців, вони Шапаренка та Гуцуляка ігнорують в передачах, але один одному заважають навіть. Ця херня не працює в нашій збірній, шановний ТШ. Може ще використати Динамівський/Шахтарський трикутник, але не більше, це не УПЛ. Скидається на те, що Ребров бере або Динамівську команду на вересень, або Шахтарську на жовтень, щоб вони там свої награні комбінації розіграли та й по всьому. Але так не можна, треба працювати і не надіятись тільки на роботу клубних тренерів та індивідуальну майстерність їх гравців. Навіщо тоді в збірній інші клуби присутні, відпустіть додому, нехай відпочинуть
Iigor6583
Це видно як вони борються. З Албанією нуль балів, з чехами один. Ну як же можна бути таким впертим, видно він дивиться гру своєї команди через рожеві окуляри. Зіграності в атакуючих діях немає, постійні обрізки, тактика " бий-біжи". З такою грою не те, що група А не світить, тут потрібно думати, щоб в С не опинитись.
Alex T
Разговоры ни о чем. Игры нет, результата тоже, с грузинами была бы ничья если б не индивидуалка игрока, и почетное последнее место и два очка - вот и весь уровень при нем
boroda
В якому році?
Віталій Ткачук
Що за маячня? Він ж гру бачив ближче ніж ми.
TolsTIyELF
Игроки есть, нужен тренер. С нормальнім ми би легко виігралі.
antt
Я думав що він тепер боротиметься із Грузією за третє місце чи з албанцями, в залежності від обставин. І це буде результат. Але він цього не скаже, тому говорить про Лігу A. Але я не розумію - є шанси пробиватися через ЛН на мундіаль? Минулого разу ми в ЛН заняли друге місце і вийшли завдяки ЛН в плейоф на Євро а потім із всіма потугами на Євро. То чому про це не говорити тепер.  А про якусь Лігу А. ЛН - це ж замінник для колишніх товаристських матчів. Хоча ці матчі тепер якраз досить серйозні, а не товаристські.
Fitness.sports
Ну и замашки у него. Как бы не говорил он, но это не от сборной Украины зависит.