Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 вересня 2024, 12:53
477
1

АРТЕТА: «Манчестер Сіті Гвардіоли – найстабільніша команда в історії АПЛ»

Тренер «Арсенала» – про майбутнього суперника команди

| Оновлено 22 вересня 2024, 12:53
477
1
АРТЕТА: «Манчестер Сіті Гвардіоли – найстабільніша команда в історії АПЛ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

Головний тренер «Арсенала» Мікель Артета поділився очікуваннями від матчу п’ятого туру АПЛ проти «Манчестер Сіті» (22 вересня, 18:30):

«У «Манчестер Сіті» буде на один день більше відпочинку? Ми хотіли, щоб у нас були ті самі умови, що й у них, але не отримали їх, тож потрібно адаптуватися і вичавити максимум із того часу, який у нас є сьогодні та завтра, а також вранці в день матчу.

Ми їдемо додому до чемпіонів, команди, яка, мені здається, є найстабільнішою в історії АПЛ не тільки з погляду результатів, а й у плані домінування та стабільної гри на топ-рівні. Це виклик для нас, ми повинні поїхати туди і довести, що ми зробили наступний крок у розвитку та здатні конкурувати з ними».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Natalka
"Манчестер сити самая стабильная команда в истории АПЛ..." - это "смешно". Стабильность и Ман сити - понятия несовместимые. Тренер Арсенала их просто плохо знает, а Гвардиола - испанец, не всем рассказывает, какие они, все, на самом деле. Итак, матч Арсенала и Манчестер сити. Я ставить не буду, но если бы заставили, то поставила бы на МС. У Арсенала хорошая пушка, но она тяжеловесная. Чтобы расстрелять "птичку" Холанда, сокола Силву и остальных пернатых негодяев, необходима лёгкая двустволка и бить быстро, на взлёт, по два патрона без промежутка во времени.