Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2024, 19:26
1931
0

Шовковський – про проблеми Динамо, травми Попова та Михавка, гру Михайленка

Тренер оцінив стан команди після матчу УПЛ

| Оновлено 14 вересня 2024, 19:26
1931
0
Шовковський – про проблеми Динамо, травми Попова та Михавка, гру Михайленка
ФК Динамо Київ. Олександр Шовковський

Динамо у матчі чемпіонату України обіграло Зорю з рахунком 2:0 та набрало 12 очок після чотирьох зустрічей. Гру оцінив наставник Олександр Шовковський.

– Вітаю всіх з перемогою команди, дякую за підтримку, яка була у нас сьогодні. Хоча матч для нас не був домашнім, але ми грали на своєму рідному стадіоні. Хочу подякувати нашим захисникам і захисницям за те, що вони дають нам таку можливість грати в футбол та дарувати вболівальникам позитивні емоції, яких сьогодні не вистачає.

Завжди складно грати матчі після збірних команд, тому що дуже багато гравців були відсутні в цей період, і у нас на тренуваннях було 12 польових гравців. Певні складнощі були у нас з захисниками, тому ми були вимушені вдатися до ротації та змістити Бражка на позицію захисника, тому що Денис Попов продовжує лікуватися, Тарас Михавко теж, через що він не їздив до лав збірної, але він уже з завтрашнього дня повертається до повноцінного тренувального процесу, не за індивідуальною програмою. Ми планували, що зі старту гратиме Себальйос, але у нього було шлункове отруєння, через яке він пропустив три дні. Тому ми вимушені були залишити його в запасі, але в кінці гри дали можливість вийти на футбольне поле, аби він відчув цю атмосферу і відчув, що він є важливою частиною нашої команди.

– Коли відновиться та гратиме Максим Дячук?

– У зв’язку з тим, що у нас була можливість, ми його долучили до заявки на гру, але його кондиції, безумовно, ще не на хорошому рівні. Він почав з нами тренуватися, але йому потрібен час для того, щоб відновити свої фізичні, функціональні та ігрові кондиції. Він з нами вже працює, але я вважаю, що йому знадобиться ще принаймні два тижні для того, аби набрати форму.

– Михайленко вперше вийшов у стартовому складі. Як ви оціните його гру?

– У нас всі гравці чудово розуміють, що вони мають бути готовими до того, що вони можуть вийти у стартовому складі або підсилити гру по ходу зустрічі. Ви бачили, що як тільки ми підсилили гру замінами, додали в швидкості, одразу забили перший, а потім і другий м’яч. Михайленко чудово себе проявляє в тренувальному процесі, я задоволений його ставленням, як, в принципі, задоволений усіма гравцями. На сьогоднішній день у нас всі гравці, за виключенням травмованих, готові у будь-який момент вийти у стартовому складі.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.