Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 вересня 2024, 01:50
822
0

Екс-форварда Дніпра звільнили з європейського клубу. Він розніс керівництво

Нікола Калініч не став мовчати про свавілля в хорватському Хайдуку

| Оновлено 12 вересня 2024, 01:50
822
0
Екс-форварда Дніпра звільнили з європейського клубу. Він розніс керівництво
ФК Хайдук. Нікола Калініч

36-річного хорватського екс-футболіста Дніпра Нікола Калініча було звільнено з посади спортивного директора хорватського Хайдука.

У травні 2024 року Калініч завершив кар'єру гравця та був запрошений на цю посаду до рідного клубу. Однак він не протримався спортдиром хорватської команди і чотирьох місяців. Після звільнення Нікола жорстко розкритикував керівництво Хайдука:

«Тренер цілий місяць не розмовляв із президентом, бо не отримав жодного підсилення. Президент Іван Біліч не є футбольною людиною, він прийшов до клубу, щоб скоротити витрати. Люди, які керують Хайдуком, уявлення не мають про Хайдук – я маю на увазі наглядову раду. Вони не люблять клубу і нічого не знають про футбол. Вже після семи днів роботи в клубі я розумів, що справи тут робляться неправильно.

Процеси займають дуже багато часу, дуже багато людей задіяні. У клубі дуже багато паразитів. І це у клубі, за який вболіває 70% Хорватії.

Влітку я відхилив пропозицію Парми щодо Рокаса Пукштаса. Вони хотіли виручити за нього 10 млн євро, але це була єдина пропозиція – 7 млн. Я не чарівник, ціни на гравців впали. На прохання виділити кошти на посилення складу мені відповіли: Яке посилення? Ми навіть не маємо грошей, щоб виплатити зарплату за найближчі два місяці.

Хайдук живе в кредит і мене попросили знайти спонсорів для трансферів гравців. Це взагалі не була моя робота, моя робота полягала в тому, щоб розмовляти з гравцями та переконувати їх переїхати до Хайдука».

У 2011–2015 роках Калініч грав за Дніпро. Окрім дніпровської команди, Нікола також виступав за Фіорентину, Мілан, Атлетіко Мадрид, Рому та Хайдук, вихованцем якого він є і в якому завершив професійну кар'єру.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.