Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 вересня 2024, 01:33
924
0

Маліновський пояснив на прикладі скандалу на Євро, чому не було пенальті

Півзахисник збірної України прокоментував поразку від Чехії у Лізі націй

| Оновлено 12 вересня 2024, 01:33
924
0
Маліновський пояснив на прикладі скандалу на Євро, чому не було пенальті
Instagram. Руслан Маліновський

10 вересня пройшов матч 2-го туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок відбувся на стадіоні Fortuna Arena. Гра завершилася поразкою синьо-жовтих із рахунком 2:3.

Після завершення зустрічі хавбек української команди Руслан Маліновський в інтерв'ю прес-службі УАФ прокоментував поразку:

– Було два різних тайми й, звичайно, було тяжко на заміну виходити, коли вже пенальті, 2:1 рахунок, але можу сказати, що в кінці хотіли зрівняти рахунок і були можливості. Вони (чехи) трошки вже підсіли, але не пощастило. Жора Судаков непогано бив.

Звичайно, дві поразки після двох матчів – відчуття не дуже добрі, але будемо працювати. Зараз всі повертаються в клуби й, сподіваюсь, наступні два матчі, які будуть у Польщі, нам потрібно брати максимум.

– Якщо говорити про той момент, коли ви вийшли на заміну, рахунок став 3:1, але команда не опустила руки, все одно летіла вперед.

– Це дуже класний момент, тому що навіть до третього голу, коли 1:2 програвали, відчували, що ми атакуємо, старалися забити. Це найголовніше. Плюс цього матчу – ми продовжували грати, боролися до кінця, але, звичайно, програли, і ті помилки, які ми зробили, і пенальті, звичайно, це…

Можу приклад навести – Кукурелья мʼяч рукою зупиняє, а тут в плече ілучає мʼяч і ставлять пенальті. Тому такі моменти сьогодні теж були не на нашу користь, – сказав Маліновський.

Руслан навів у приклад інцидент на Євро-2024 у матчі між збірними Іспанії та Німеччини. На 106-й хвилині після удару Джамала Мусіали м'яч влучив у руку іспанця Марка Кукурельї у штрафному майданчику, але суддя Ентоні Тейлор і його команда вирішили не призначати пенальті. В УЄФА пояснили, що Кукурелья намагався уникнути контакту з м'ячем, а рука перебувала у природному становищі.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.