Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
7589
5

«Збірну наче підмінили». Експерт оцінив, чи допоможе відставка Реброва

В'ячеслав Заховайло прокоментував поразку України від Чехії

«Збірну наче підмінили». Експерт оцінив, чи допоможе відставка Реброва
Getty Images/Global Images Ukraine

10 вересня пройшов матч 2-го туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України. Гра завершилася поразкою синьо-жовтих із рахунком 2:3.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Після гри відомий експерт В'ячеслав Заховайло поділився своїми думками про поєдинок:

«Такої підтримки вболівальників я ще не бачив у своєму житті, у команди, яка грає на виїзді. На стадіоні було чутно тільки українську мову. Констатую факт, це збірній не допомогло. 2 матчі збірної в Празі, протягом тижня, допомогли мені розібратися що до чого.

Збірну України не впізнати, її ніби підмінили. Якісні гравці є. Ось тільки команди немає. У мене склалося враження, що гравці бачать один одного вперше. Команда розбалансована. Я не помітив, щоб у гравців не було мотивації і бажання. Всі старалися, тільки з цього вийшло 2 поразки.

Я розмовляв із чеськими фахівцями. Ніхто не вірив у перемогу збірної Чехії. У нас вийшло здивувати господарів поля. Саму гру навіть не хочеться розбирати. Маячня якась. Багато хто кричить Реброва у відставку. Чи допоможе це? У цьому я не зовсім упевнений. Те що команду потрібно підбадьорити, ось це факт. Всім добра. Настрою немає».

Оцініть матеріал
(73)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mamay
Вже відмазують Реброва по повному, експерти засрані, відбір до євро гри нема, євро гри нема, казав шева ліга націй побачимо і шо далі ні результату а саме головне нема гри не видно шо він хоче побудувати, тільки вина Реброва і тільки відставка, але вони всі повʼязані баблом від агентів федерації президентів, ну Шева нічого не поміняє в тій кухні бо він просто лялька в чиїхось руках, добре шо не королівської того разу😡
Saar
Ти ж сам говориш, що якісні гравці є , мотивація є, але команда розбалансована. На кожну позицію є конкретни гравець, якого ставить тренер, є установка на гру (швидкий м'яч, тримання, контратака, атака, захист)а залежності від суперника, яка йде від тренера, є схема гри, яку ставить тренер і т.д. Якщо є якісні гравці, а гри цілісної немає, а є лиш епізодично, то ТРЕНЕР і тільки тренер винен! Перша поразка-можлива випадковість. Друга-вже закономірність!
Перець
Гірше не буде
Nick.Grabowski
В 2021 році ця збірна розкатала 2 нічиї з Казахстаном на відборі до ЧС-2022.
Зіграла в нічию вдома з БіГ та Фінляндією. 
Тому експертам треба якось пам'ять налагодити.
Плюс глянути як збірна грала в минуло відборі Ліги Націй. А грала доволі посередньо. 
Коли в нас була сильна та потужна збірна?
Навіть коли був відбір на ЧЕ-2020 ... можна згадати як команда мучилася 2 матчі з Люксембургом. 
Первый Среди Равных
Спочатку наводить ряд ознак і причин, які явно вказують на те, що проблема саме у тренері, а потім: нє, у відставку Реброва не треба.