Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
18458
31

Ребров розніс оборону збірної України після фіаско у матчі з Албанією

Головний тренер не розуміє, як так можна оборонятися

Ребров розніс оборону збірної України після фіаско у матчі з Албанією
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі головний тренер синьо–жовтих Сергій Ребров розкритикував оборону команди через пропущений другий м'яч:

— Що ви намагалися донести до гравців у перерві? Оцініть їхні дії після ваших настанов.

— Ми зробили деякі підказки. У перші 15 хвилин другого тайму ми домінували, створювали моменти, забили гол. Але, як я казав, футбол — не лише атака, а й оборона. Наш другий пропущений м’яч… Я зараз передивився й не розумію, як можна на такому рівні так оборонятися. Ми додали на початку другого тайму, забили гол, але треба грати 90 хвилин, – сказав Ребров на прес-конференції.

ГОЛ! 1:2. Ясір Асані, 66 хв

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
"Я сейчас пересмотрел и не понимаю, как можно на таком уровне обороняться."
Не говори, тормоз какой-то им ставил игру в обороне.
vh
Сам він не подасть у відставку. Тепер будемо слухать відмазки на мільйон
Main
Сережка, иди нах.. пожалуйста из сборной
К саудитам, катарцам, китайцам
Куда-нибудь подальше 
Можно даже главным тренером в Шахтер
odiniznashih
При чем тут оборона? Все могут ошибаться.
Так вот, чтобы все не зависело от ошибок обороны, атака должна забивать больше. Забей больше и этот гол не имел бы значения.
А так за 40 мин ни одного удара даже в сторону ворот.
NikoKam1969
Проблема не в захисті, а в тобі.
luceorius
 Оборону збірної України рознесли албанці, Ребров розніс відповідальність за поразку  між гравцями, знявши її ( відповідальність ) з себе. 
Mamay
Яке воно не долуге, хрен він визнає свою вину
Istm
Не було ні оборони, ні атаки, ні взагалі якоїсь думки. Чи він називає атакою оті скупчення 3-5 гравців на кількох квадратних метрах, які один одному м'яч перекочують? Албанці дивились на цей "квадрат" як на телепнів. Чи отой черговий пас на гравця, після якого він одразу відкидає м'яч на кілька метрів назад?  В дриблінг не вміє ніхто крім Ярмоленка "з одним фінтом", а його межа зараз 15-20 хвилин.
Сергію, і який це тренерський геній так організував гру збірної?
Ще як оголосили про наміри призначити Реброва тренером збірної, було зрозуміло, що кілька років у збірної будуть просто вкрадені. Багато людей не повірило. А дарма.
Vovan78
Ну просто ї…анутий якийсь. Два захисники зробили єдиний гол збірної! Якщо захисник іде в атаку, то його повинен страхувати півзахисник. Це бл…ть аксіома футбольна. А півзахист збірної це повний нуль, як і атака. Тому бля…ь і програємо що не забиваємо. А для Судакова, Шапаренка повертатись у захист то взагалі мабуть западло. По їньому мабуть захист то не для звьозд за яких б‘ються всі європейські гранди. Фу бля..ь зла не вистачає читати ці тупі відмазки недолугого фізрука! Заї…ав уже своєю безмозглістю!
Xvalenok03
Кто игроков в оборону сборной выбирал? 
mig3131
Краще б він себе розніс!
Vitaly Kozak
Оборона обороною, але хто мав забивати у нас? Яремчук, Маліновський чи може той же Довбик, якби грав, з його останніми показниками в Ромі??? Наші легіонери у Європі за виключенням Циганкова і Забарного останнім часом дуже розчаровують і тих, хто запросив їх у клуби, і простих вболівальників. Годі чекати результативної гри й від тих, хто грає в УПЛ. Фіаско деяких клубів у єврокубках довело це яскраво.
andre_lui
Не оборону, а оборонні дії команди. Провал в півзахисті. Та й у психології чи тактиці. Щойно вийшли вперед, далі не знали як грати, а Албанія миттєво перебудувалася (ще й повезло трішки з першим голом)...
analex
Класний тренер вчиться на чужих помилках  , тренер - на своїх , недотренер взагалі не вчиться , чим відрізняється поразка від Румунії від поразки від Албанії , хіба що рахунком
Руслан Улич
Головна проблема Сергія Станіслав овмчу -це ви подавайте у відставку і не ганьбіть країну такими поясненнями -албанці переграли вас тактично дії футболістів розмазня  і 
Ap Kats
Якби не "тренерський геній" Сірожи, то рахунок міг бути і 0:4, і 0:5, а так маємо лише 1:2. Не дякуйте, це у нього така робота!
Heyter
Самая надёжная оборона была при Михайленко...
doktor-q
Проблема із нападом нападників в Україні років як 20 немає. Рішення грати в одного нападника було фатальним. Їх мінімум два треба випускати.
FootFoodBol
Ой, жаль что с чехами слейдующая, так хочется посмотреть вынос от грузин..