Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 08 вересня 2024, 01:03
3020
20

Ребров пояснив, чому збірна зазнала поразки у грі з Албанією

Наставник збірної України дав прес-конференцію після матчу Ліги націй

| Оновлено 08 вересня 2024, 01:03
3020
20
Ребров пояснив, чому збірна зазнала поразки у грі з Албанією
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію після поєдинку Ліги націй проти команди Албанії (1:2),

– Чому збірна України так блідо провела перший тайм в атаці?

– Напевно, тому, що ми грали проти дуже сильного суперника. Албанці грамотно й організовано оборонялися, важко було знайти простір. Ми намагалися робити передачі у штрафний, але, на жаль, не створили багато моментів у першому таймі.

Так, був момент у Романа Яремчука. У другому таймі в нас були моменти, забили м’яч, ще могли забити. На жаль, у футболі на такому рівні, якщо не забиваєш ти, то забивають тобі.

– Чому гра була така важка? Чому було так важко комбінувати й створювати шанси? Чи це пов’язано з готовністю гравців, їхньою ігровою практикою? Як із цим боротися?

– Завжди важко грати на такому рівні. Албанія оборонялася дуже щільно, не давала простору взагалі. Дуже важко розкривати таку оборону, мати терпіння. Ми намагалися це робити, але не було достатньої гостроти у штрафному. Це та проблема, яка була в нашій грі з Румунією – ми контролювали м’яч, але не створювали моментів, не навантажували штрафний майданчик.

Албанія, як і на Євро, дуже організовано оборонялася. Проте зараз питання навіть не про нашу атаку, а про оборону: як ми можемо з трьох контратак пропускати два м’ячі? Не було балансу в обороні, треба було всією командою оборонятися в другому таймі, не давати створювати такі моменти.

– Що ви намагалися донести до гравців у перерві? Оцініть їхні дії після ваших настанов.

– Ми зробили деякі підказки. У перші 15 хвилин другого тайму ми домінували, створювали моменти, забили гол. Але, як я казав, футбол – не лише атака, а й оборона. Наш другий пропущений м’яч… Я зараз передивився й не розумію, як можна на такому рівні так оборонятися. Ми додали на початку другого тайму, забили гол, але треба грати 90 хвилин.

– Наступна гра – уже за три дні. Що потрібно зробити, аби збірна України грала набагато краще? Як можна уникнути цих помилок?

– Треба працювати й концентруватися кожну хвилину гри на своїй ролі в команді. Зараз у нас два дні на відновлення. Гравцям важливо розуміти, що це перший поєдинок, усе трапляється. Чехія сьогодні програла – 1:4. Але ми повинні думати про себе, показувати іншу гру в обороні. Це важливо на майбутнє, не лише на наступний матч. Але зараз часу обмаль, потрібно реагувати швидко.

У вересні збірна України проведе ще один матч у групі В1 Ліги націй 2024/25 у Празі. 10 вересня синьо-жовті на стадіоні Eden Arena зіграють виїзний поєдинок проти Чехії.

ВІДЕО. Україна – Албанія. Прес-конференція Сергія Реброва

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Холанд вирішив, що хоче залишити Ман Сіті заради топового клубу. Є умова
Футбол | 07 вересня 2024, 07:42 6
Холанд вирішив, що хоче залишити Ман Сіті заради топового клубу. Є умова

Ерлінг мріє про «Реал»

Карло Анчелотті назвав найкращого гравця, якого він тренував
Футбол | 07 вересня 2024, 13:59 0
Карло Анчелотті назвав найкращого гравця, якого він тренував

Нинішній наставник мадридського «Реала» Карло Анчелотті поділився своєю думкою про великого гравця

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alehandro
"Тому, що високий рівень"... "Тому, що сильний суперник"... А де "Тому, що тренер - фізрук, не здатний налагодити хоч аби яку комбінаційну гру"?
Saar
Якщо Ребров називає Албанію "дуже сильний суперник", то...що він робить у збірній!? Нах..й!  Нам не потрібні амбіції рівня Андорри! І амбіції рівня Іспанії чи Італії теж не потрібні, ми їх не витягнемо. Але амбіції - вийти з групи та дійти хоча б до чвертьфіналу- наші амбіції, але, бачу, не Реброва!
pricolist
Можете не читати. Збірна так грає, тому що Ребров тупий тренер. 
Stan S.
Сірожа на виход
Олександр
Цікаво подав у відставку ?
Міша Квасньовський
Ну що за фігня від коли це збірна Албанії топ суперник, що він меле, звільнення тренера єдиний вихід!
mk1308
Не виходить у Вас Сергій Станіславович у збірній. Треба це визнати і спокійно йти у відставку. Не розумію образи у Ваш бік - Ви зробили багато для країни але збірна це рівень який для Вас поки зависокий. 
aleks8-48
Якщо проблема в обороні,чому найдосвідчений захистник Зінченко залишився на лавці?  Чому після пропущеного голу не були зроблені заміни на свіжих та більш досвідчених гравців? Чекав другого? Дочекався,але і після нього замін не було. Мабуть чекав третього. Таке враження,що ти чув слово ротація, але не чув,що воно таке. Випускати кращіх за 10 хвилин до кінця,коли гра майже була зроблена треба бути або бездарем,або довбо..бом.
Dovbush
Якщо на полі нема команди то винен тренер.
ukrop45
самодур Ребров у своєму репертуарі, після ганьби на євро йому не було соромно, а зараз Албанія сильна команда... наче горохом по стіні
turist86
ДЕ ВИБАЧЕННЯ?
Harun Bakircioğlu
Как за полгода из легенды превратиться в посмешище. Чем дальше, тем только хуже будет.
Jugger54
А есть не топ-соперники? каждый ТОП, кто бы ни был, жеребьевку можете не ждать на ЧМ, там ТОП соперники, мы не выйдем
antt
По фото видно що перспектив ніяких
Iigor6583
Раз вже пішла така п'янка в другому таймі, то треба було випускати ще двох ветеранів "второй мировой", сидора і степашу.
CrimeaUKRAINEDonbass
Доброї Ночі Шановні Українці Давайте Підтримувати Наших Військових Які Зараз в Росії Створюйте Акаунти У Підтримку України Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук ТікТок і Тоді Люди Нашим Військовим Будуть Кидать Гроші На Зброю Репост Срочно Слава ЗСУ 
easterly
Так звільнення по собственому не буде?
👮м👮у👮с👮о👮р👮а👮
Иди в отставку мусОрок!
И соси молча х#й у моей собаки.