Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 вересня 2024, 00:38
388
0

ШАНДРУК: «В мене є запитання до моменту з рукою у штрафному майданчику»

В.о. головного тренера рівненського «Вереса» розповів про поразку у матчі проти «Лівого Берега»

| Оновлено 03 вересня 2024, 00:38
388
0
ШАНДРУК: «В мене є запитання до моменту з рукою у штрафному майданчику»
ФК Верес. Олег Шандрук

В.о. головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук розповів про поразку у матчі проти «Лівого Берега».

– Хороший перший тайм у нашому виконанні. Ми гарно почали і другий тайм. Питання в першому пропущеному м’ячі. Цей гол міг статися будь-коли, бо це футбол. Але наша реакція на пропущений м’яч була неправильною. І після стількох створених моментів гольових ми десь психологічно не витримали. По духу гри ми просіли після цього м’яча. Але це не виправдання. Ця проблема була і в грі з Колосом. Замість розвивати рахунок – ми починаємо обороняти цю мінімальну перевагу.

Якщо хочемо вирішувати інші завдання – ми повинні бути ментально сильнішими. Сьогодні перший гол нас дезорганізував. Це не добре. Щодо скасованих м’ячів – я ще не бачив повторів. Але зараз є VAR, тому не придерешся. В мене є запитання до моменту з рукою у штрафному майданчику Лівого Берега в другому таймі. Зараз трактують по-різному, не завжди можна чітко зрозуміти, де істина. Скасовані м’ячі також впливають. Коли не зараховують один твій гол, потім інший, ти не забиваєш пенальті, а потім пропускаєш – це десь нас надломило. Треба забивати так, щоб не скасовували.

По Миколі Гайдучику – це моє тренерське рішення. Ми тренуємо пенальті, він нападник. Тут навіть немає предмету розмови. Ми це вирішили ще до гри. Ну, не забив. Заміни в нас ніяк не вплинули на гру. Один Дмитро Кльоц достатньо непогано вийшов. Ми створювали моменти, пресингували. В Луана був момент. А інші гравці – хочеться від них підсилення гри. Цього сьогодні не було. Наприкінці замість Віталія Дахновського вийшов Максим Сміян. Більше освіжити гру на фланзі було ніким. Ми досі чекаємо на Самуеля Нонго. Розуміємо, що йому також потрібна буде адаптація. Щодо Євгенія Морозка – він лише з наступного тижня розпочне бігову роботу.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.