Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Через повітряну тривогу старт матчу перенесений з 13:00 на 19:00
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2024, 06:21
738
0

КАРРАСКО: «Гравці ЛНЗ щасливі після цього камбека. Пасіч чудово зіграв»

Головний тренер черкаського клубу прокоментував перемогу над Карпатами

| Оновлено 27 серпня 2024, 06:21
738
0
КАРРАСКО: «Гравці ЛНЗ щасливі після цього камбека. Пасіч чудово зіграв»
fckarpaty.org.ua. Андрес Карраско

Головний тренер черкаського ЛНЗ Андрес Карраско дав післяматчеву прес-конференцію після гри 4-го туру УПЛ проти львівських Карпат (2:1).

– Як ви оціните гру?

– Було дуже приємно бачити наших гравців такими щасливими. Вони заслужили після цього камбеку. Було важко, адже ми не все контролювали. Також травма Марка Ассінора змусила нас змінювати розташування гравців групи атаки, тому футболісти не дуже розуміли принцип оборонних дій. Потім ми адаптувались до ситуації, чітко визначили ролі. Після цього нам стало грати комфортніше.

Наш суперник почав добре та першим забив гол після кутового. Це відбулось не без допомоги фарту, адже удар був з тієї позиції, яку ми могли заблокувати. Але не зробили це, і після цього моменту Карпати все рідше заходили до нашого штрафного. Ми отримали впевненість та здобули результат.

– У першому таймі ми знову побачили тенденцію, що команда грає не активно та пропускає гол. У другому таймі малюнок гри змінюється. Як ви можете це пояснити?

– Повторюсь, спочатку ми не розібрались, як повинні пресингувати. До того ж опорник львів’ян Пабло Альварес дуже якісно діяв. А ще він лівоногий, що ускладнювало роботу з його нейтралізації. Перший наш гол не можна назвати куражем. Це наслідок розмови у перерві. Тому, щоб робити це так швидко та точно – ти, звісно, маєш мати якийсь рівень віри у свої сили, але це так само наслідок таланту наших гравців. Пасіч продемонстрував хорошу гру, і завдяки його таланту ми змінили результат.

– Як непрості умови дня вплинули на вас та на гравців? Як ви зберігаєте концентрацію в таких моментах?

– Це завжди важко. Щвидше за все, вони відчували те ж саме, що й ми. Українським гравцям було не просто, але ми хотіли грати. Не важливо, які умови, не важливо, яка ситуація, або ж яка година. Ми просто хотіли грати. Ми дуже хотіли перемогти Карпати. Ми були повністю сфокусовані на результаті. Також для нашої команди були створені дуже хороші умови.

– Зараз та у попередніх матчах було дуже багато втрат м’яча під час передач. Як це пояснити?

– Іноді це відбувається. Ви маєте розуміти, що ми граємо на дуже поганому полі. Дуже важко бути безпомилковим у таких умовах. Я бачив, як гравці показують себе на гарному газоні і повірте мені, їхні якості зовсім інші. Нас багато критикували, що ми багато граємо назад, але зараз ми граємо вертикально. В нас є деякі помилки, адже така тактика є досить ризикованою. Це правда, що точність наших передач не вражає, але ми бачимо це все рідше. Ми маємо над цим працювати.

Події матчу

77’
ГОЛ ! М'яч забив Мухаррем Яшарі (ЛНЗ Черкаси).
61’
ГОЛ ! М'яч забив Геннадій Пасіч (ЛНЗ Черкаси).
34’
ГОЛ ! М'яч забив Амбросій Чачуа (Карпати Львів).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.