Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2024, 23:38
154
0

ЛНЗ – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Черкасах знову гратиме львівська команда

| Оновлено 24 серпня 2024, 23:38
154
0
ФК ЛНЗ

У понеділок, 26 серпня, ЛНЗ у Черкасах в рамках четвертого туру УПЛ прийматиме «Карпати». Попередні матчі суперників відбувалися лише в нижчих футбольних дивізіонах.

ЛНЗ

Черкаський клуб у попередньому турі також приймав представника Львова і здобув вольову перемогу над «Рухом». ЛНЗ з початку чемпіонату виступає тільки на своєму полі. У минулому турі в складі підопічних Андреса Карраско дебютував нігерієць Францис Момо - вже 10-й з початку сезону легіонер. Пропустить гру травмований в минулому турі легіонер ЛНЗ Марк Ассінор з Гани.

Натомість новачком команди Андреса Карраско став Дмитро Топалов, який нинішній сезон розпочинав в «Колосі», а загалом провів в чемпіонатах 93 гри (10 голів). Також поповнив ряди ЛНЗ Артур Авагімян з «Олександрії», який провів в УПЛ 76 ігор (12 голів). Безнічийна клубна рекордна серія ЛНЗ триває в чемпіонатах 10 ігор: сім перемог та три поразки. ЛНЗ на своєму полі обходиться без нічиїх впродовж рекордних для клубу 8-ми ігор: п’ять перемог та три поразки.

Карпати

«Зелено-білі» проводять свій перший сезон в УПЛ і в минулому турі хоч першими відкрили рахунок, але в підсумку поступилися титулованому «Динамо». У цій грі в «Карпатах» дебютували чергові новачки – Денис Устименко та бразилець Педрозу. Владислав Лупашко з початку сезону задіяв вже 21 гравця, з яких 9 дебютувало в складі львівського клубу.

Після домашньої кубкової розгромної перемоги над «Чорноморцем» «зелено-білі» вирушили до Черкас з хорошим настроєм. «Карпати» в УПЛ в гостях ще голів не забивали та не пропускали. Карпатівець Орест Кузик може забити 20-й гол на клубному рівні.

Статистика зустрічей

Раніше карпатівці та ЛНЗ провели три гри на рівні Другої та Першої ліги. І обидва матчі на полі черкаського клубу завершувалися перемогами господарів поля. Востаннє ЛНЗ приймав «зелено-білих» 22 травня минулого року і переміг з рахунком 4:1. У складі черкащан, яких тоді ще очолював Олександр Ковпак, голи забивали Ярослав Галенко, Антон Савін, Віталій Бойко та Денис Долінський, а в гостей – Артур Рябов.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка (Слов’янськ), який в УПЛ проведе 40-й поєдинок. Раніше ЛНЗ за Омельченка провів одну гру в чемпіонаті і здобув перемогу. «Карпати» за цього арбітра зіграють дебютний матч в УПЛ.

Прогноз на протистояння

Обидва суперники у новому сезоні суттєво обновили свої склади. «Карпати» проведуть другий виїзний матч в УПЛ, а в першому була нічия. Прогнозуємо «мирову» на стадіоні «Черкаси-Арена».

Орієнтовні склади:

ЛНЗ: Кучеренко, Путря, Саліху, Дайко, Муравський, Г. Пасіч, Молло, Яшарі, Тілль, Олійник, Ейнел.

«Карпати»: Кемкін, Мірошниченко, Адамюк, Бабогло, Полегенько, Альварес, Чачуа, Очеретько, Підлепенець, Кузик, Ігор Невес.

26 серпня, понеділок

ЛНЗ – «Карпати»
Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
ЛНЗ КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол на 90+5. Брайтон обіграв Манчестер Юнайтед
Футбол | 24 серпня 2024, 16:28 4
Гол на 90+5. Брайтон обіграв Манчестер Юнайтед

МЮ втратив нічию в матчі АПЛ

ТЕЛЬКО: «Сподіваємось, виросте покоління, яке з камбеком забиває 4 Шахтарю»
Футбол | 24 серпня 2024, 22:59 0
ТЕЛЬКО: «Сподіваємось, виросте покоління, яке з камбеком забиває 4 Шахтарю»

Спортивний директор Олександрії розповів про матч УПЛ із Шахтарем

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.