Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Через повітряну тривогу старт матчу перенесений з 13:00 на 19:00
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2024, 21:39
1937
5

Нагорода за волю. ЛНЗ вдома обіграв Карпати

Черкаська команда здобула вольову перемогу

| Оновлено 26 серпня 2024, 21:39
1937
5
Нагорода за волю. ЛНЗ вдома обіграв Карпати
ФК Карпати Львів

Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско порівняно з попереднім туром зробив деякі перестановки у стартовому складі своїх підопічних. Замість Олійника і травмованого Ассінора на поле вийшли два новачки черкаського клубу – Авагімян, який нинішній сезон починав в «Олександрії», та дебютант УПЛ Нонікашвілі. У складі «Карпат» Владислав Лупашко зробив лише одну ротацію. Замість Костенка у гру вступив Стеніо.

Через затяжну повітряну тривогу початок матчу довелося змістити на шість годин. Обидва суперники активно розпочали гру, проте через неточність завершальних передач небезпечних моментів не виникало. Натомість ігрових зіткнень та порушень правил не бракувало.

В середині тайму небезпечного дальнього удару завдав Очеретько, але воротар ЛНЗ ліквідував загрозу. Намагався здійснити вилазку до воріт суперника Ігор Невес, але Дайко у підкаті вибив м’яч. І все ж, зусилля «Карпат» привели до взяття воріт. Після флангової передачі невдало вибив м’яч Нонікашвілі і досвідчений Чачуа зумів влучно пробити повз гравців у ворота Кучеренка. Господарі поля намагалися зрівняти рахунок, але Кемкін парирує дальній небезпечний удар Авагімяна.

Другий тайм активніше розпочали господарі поля, проте захисники «Карпат» вдало руйнували атаки суперників. Мав нагоду зрівняти рахунок досвідчений Пасіч, який пробивав у ближній кут, проте Кемкін зіграв надійно. Натомість друга спроба Пасіча змінити хід поєдинку виявилась вдалою, і Геннадій влучно пробив у дальній кут воріт. Пасіч забиває голи у другій поспіль грі УПЛ.

Напруга на полі почала зростати. Обидва тренери робили заміни у складах своїх підопічних і змінити рахунок вдалося гравцям ЛНЗ. Молло з лівого краю атаки зробив передачу до штрафного на Яшарі. Легіонер із Косово обробив м’яч і влучно пробив повз Кемкіна. Яшарі у попередньому турі також не залишив поле без забитого голу.

Підопічні Андреса Карраско не грали на утримання рахунку і продовжували створювати небезпечні моменти. Момо завдав дальнього удару і м’яч рикошетом від захисника пролетів вище воріт. У підсумку ЛНЗ здобуло другу поспіль вольову перемогу в чемпіонаті і знову над львівським клубом. Безнічийна клубна рекордна серія ЛНЗ триває в УПЛ 11 ігор: 8 перемог та 3 поразки. ЛНЗ на своєму полі обходиться без нічиїх впродовж рекордних для клубу 9-ти ігор: 6 перемог та 3 поразки.

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур

ЛНЗ – «Карпати» – 2:1

Г.Пасіч, 61, Яшарі, 77 – Чачуа, 34

Молло, 45+2, Кучеренко, 60, Яшарі, 87

ЛНЗ: Кучеренко, Саліху, Дайко, Муравський, Путря, Тілль (Олійник, 83), Нонікашвілі (Бойко, 73), Г.Пасіч, Яшарі, Молло, Авагімян (Момо, 46).

«Карпати»: Кемкін, Мірошніченко, Адамюк, Бабогло, Полегенько, Альварес, Чачуа (Кузик, 73), Очеретько (Устименко, 65), Занетті (Клименко, 56), Підлепенець (Костенко, 73), Невес (Шах, 65).

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Стадіон «Центральний» (Черкаси)

ЛНЗ – КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
protasov_lyopu_dadaj
Воля - свобода. выкиньте переводчик
dudigo78
Видно що Карпати додають по грі. Часом добре грали незважаючи на якість поля. Поки не вистарчає глибини складу, плюс ще залишився баласт, якого дідо за відкати понапідписував на довготривалі контракти, але це питання з часом вирішиться. Цей сезон на побудову команди, а далі побачимо. По крайній мірі світло в кінці тунелю видно
Ros
Нда, від Карпат цього сезону навряд чи можна щось очікувати...
Falko
Цікаво, за що Юрій Назаркевич вирішив опустити ЛНЗ і обізвав його середнім родом "ЛНЗ здобулО другу поспіль..."? )
Команда - вона, клуб - він, у назві "ЛНЗ" "З" - скорочення від слова "завод", теж не "воно".
Володимир
знл поле не мішало, а цим лапашківцям поле помішало добре грати. у вас що між ногами щось висить що заважає бігати. Цирк шапіто. гнати в шию цього горе-тренера,  керувати повинен або Лужний або Єзерський.