Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
481
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Приємно перемагати, але не слід надто святкувати»

Тренер «Руху» – про перемогу над «Зорею»

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Приємно перемагати, але не слід надто святкувати»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

У неділю, 25 серпня, пройшов матч 4-го туру Української Прем'єр-ліги 2024/2025, у якому зіграли «Рух» та «Зоря». Львівський клуб здобув переконливу перемогу з рахунком 3:0.

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов висловився про цей матч.

«Приємно перемагати, але не слід надто святкувати, адже вже у п’ятницю в нас наступний матч проти «Інгульця». Гра проти «Зорі» була складною, адже це сильний суперник у складі якого багато якісних футболістів. Я вдячний хлопцям, що команда зробила правильні висновки після попереднього матчу. Поразки можуть траплятись і це цілком нормально, особливо для колективу, який лише формується. Головне – правильно відреагувати і наші футболісти це зробили. Вони виконали багато роботи і дотримались тренерських установок.

Ми знали, як «Зоря» грає у захисті, тож готувались до цього і хотіли використати їхні слабкі сторони. У луганців сильна група атаки, але є певні проблеми в обороні. Ми ж хотіли показати свої сильні сторони, грати більш вертикально, створювати більше моментів і нам це вдалося.

Звичайно, хочеться, щоб всі гравці були здоровими та могли допомогти команді. Та це футбол і травми є його невід’ємною частиною. Як я вже раніше казав, «Рух» в будь-якому випадку не здаватиметься й боротиметься за перемогу хто б не грав у нашому складі. Наші гравці добре впоралися із викликом та гідно представляють клуб.

Клайвер це молодий та перспективний футболіст, який починає грати в основі. Для нього ігрові хвилини дуже важливі. Я не бачив епізоду з вилученням та не хочу обговорювати дії арбітра. Просто Клайвер буде дискваліфікований, отримає менше часу на полі і це погано для його росту. Завтра ми почнемо готуватись до матчу з «Інгульцем» і думатимемо, хто гратиме у тому поєдинку.

«Рух» награє стандарти і гол став наслідком цієї роботи. Василь Руніч і в попередньому сезоні відзначився голом у воротах «Зорі». Мабуть, це його «улюблена» команда. Ми готуємось до кожного суперника і під кожного опонента награємо стандарти та різноманітні комбінації.

Всі гравці, що працюють з основою, є частиною команди та можуть отримати свій шанс, як сьогодні Слива та Джурабаєв. Також дебютний матч зіграв Семотюк. У нас є травмовані гравці, тож кожен має шанс проявити себе та боротись за місце в складі. Схожа ситуація була і в минулому сезоні, коли за «Рух» дебютувало багато молоді, яка добре себе проявила. Головне, щоб ці футболісти грали згідно з наших ігрових принципів та відповідали клубній стратегії, тоді й прийде результат», – сказав Пономарьов.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легенда збірної Польщі: «Довбик – не зірка. Цей трансфер для Роми...»
Футбол | 25 серпня 2024, 08:22 10
Легенда збірної Польщі: «Довбик – не зірка. Цей трансфер для Роми...»

Збігнев Бонек оцінив підписання «Ромою» Довбика

Хет-трик Мадуеке. Челсі виграв у Вулвз феєричний матч із 8 голами
Футбол | 25 серпня 2024, 18:05 53
Хет-трик Мадуеке. Челсі виграв у Вулвз феєричний матч із 8 голами

Український вінгер Михайло Мудрік вийшов в основі та зіграв за синіх один тайм

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.