Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2024, 23:45
106
1

Рух – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В битві двох непоганих команд може статися все, що завгодно

| Оновлено 24 серпня 2024, 23:45
106
1
Рух – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Зоря Луганськ

В неділю, 25 серпня, відбудеться поєдинок 4 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть львівський «Рух» та луганська «Зоря». Гра пройде у Львові на полі «Арени Львів», початок – о 15:30.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Рух»

Львівський «Рух», як і ще декілька команд Прем'єр-ліги, пропускав перший тур через участь кількох своїх гравців в Олімпійських іграх, тому «леви» стартували відразу з другого туру. В ньому була розгромлена «Оболонь» з рахунком 4:0.

Після такого результату здавалося, що і черкаський ЛНЗ точно втратить очки з «рухівцями». Тим більше, що рахунок відкрив у тому матчі Ілля Квасниця. Проте підопічні Андреса Карраско зібралися і натомість відвантажили супернику три голи.

Не в останню чергу такий результат став можливим через кадрові проблеми львів'ян. Здається, із травмованих гравців цілком можна скласти ще одну цілком конкурентну команду. Не дивно, що тоді була зроблена всього лиш одна заміна – на поле вийшов Клайвер. Через проблеми із виконавцями ряд гравців грали не на своїх позиціях, як, наприклад, Руніч на місці правого захисника.

Варто відзначити гідну поведінку і клубу взагалі, і тренерського штабу чи гравців зокрема. Впевнений, що в нашому чемпіонаті знайшлося б чимало колективів (навіть серед грандів), які почали б, м'яко кажучи, нити і жалітися на проблеми, звинувачуючи як не підступних арбітрів чи опонентів, то власну нещасливу долю, але «рухівці» показали, що вони вищі за це, не винісши в публічну площину жодної подібної заяви, за що їм честь і хвала.

«Зоря»

В «Зорі» через Олімпіаду пропусків матчів не було, тому луганська команда відіграла всі три матчі. І здобула в них шість очок, що виглядає зовсім непогано, враховуючи минулорічний жах з результатами. Були здолані «Інгулець» (2:1) та «Чорноморець» (1:0). Програли тільки «Олександрії», але, як показав матч «поліграфів» проти «Шахтаря», нічого дивного в цьому немає, Руслан Ротань цілком може здивувати нас цього сезону.

За чутками, поганий настрій в основного форварда команди Едуардо Герреро, який посварився з тренерами і готується до відходу з команди. Проте нібито саме через поганий характер панамця відмовилося підписувати київське «Динамо», тож як складеться його доля, невідомо. Принаймі, ігровий час він отримував досі непоганий, але в кубковому матчі серед тижня (аматорська «Олімпія» з Савинець була здолана з рахунком 4:1) не брав участі через, як заявили, пошкодження. Подивимось.

У випадку відходу Герреро з команди його цілком може замінити Пилип Будківський, який нещодавно був практично вигнаний із житомирського «Полісся». Нагадаємо, Будківський вже виступав за «Зорю» і отримував з цієї команди виклик до національної збірної України.

Травмувався новачок команди Владислав Вакула, але, за прогнозами лікарів, навряд чи він пропустить більше місяця.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли вісім матчів: +2=2-4, різниця м’ячів 14:6 на користь «Зорі».

Орієнтовні склади

«Зоря»: Турбаєвський – Тронтель, Джордан, Нваезе, Вантух – Яцик, Башич – Кирюханцев, Мічін, Антюх – Герреро

«Рух»: Ледвій – Руніч, Дідик, Холод, Роман – Підгурський, Притула – Квасниця, Федор, Карабін – Краснопір

Прогноз на протистояння

Чесно кажучи, дуже важко щось прогнозувати, що одні, що інші можуть як і видати яскравий матч, так і провалитися. І нічиєї теж не варто виключати, тому, мабуть, поставимо на обмін голами та поділ очок.

25 серпня, неділя

«Рух» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 15:30
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
Арбітр: Олексій Деревинський (Хмельницький)
РУХ ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa
Зоря тільки перемога !