Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
55547
58

Відомий український боксер дивно висловився про прапор України

Дмитро Митрофанов вважає, що насправді прапор України є жовто-блакитним

Відомий український боксер дивно висловився про прапор України
Дмитро Митрофанов

Відомий український боксер у середній вазі Дмитро Митрофанов у Instagram-stories дивно висловився про національний прапор України:

«Прапор у нас жовто-блакитний. Нічого не змінилося, я живу у республіці. А синьо-жовтий – то підміна понять та повалення конституційного ладу. Зі школи та інституту – прапор – жовто-блакитний. Так є, так було і так буде. Українська Республіка ахо. Народе!!

Хто свідомо нас намагається ввести в оману, а головне навіщо?»

Нагадаємо, 23 серпня в Україні відзначався День прапору.

Оцініть матеріал
(485)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 58
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dfbj
В 90-х  зчаста всі казали жовто-блакитний 
taras_sidyi
Нормально йому британець по голові настукав за два раунди рік тому
Сміх
Просте правило - в рингу дивлюся на боксерів, а в істориків питаю за історію.
Якщо місцями не переставляти - ніразу не підводило.
Keen Vision
В яких школах та інститутах таку маячню розповідають?
Goofy00
Сам ти галубой, Мітя! А прапор у нас синьо-жовтий!
mini.f
Для тех, кто в танке - он прав на 100%! Учите матчасть. Могу прочитать длинную лекцию по этому поводу, но боюсь, что народ наш не готов восприятию. Единственное что скажу - верховенство синего цвета над желтым, говорит о том, что страна с таким расположением цветов на флаге - вверху синее. внизу - желтое, запрограмированна не на развитие , а на упадок...
MIRRA
Забудьте за "блакитний"... не вплутуйте літературні слова з колгоспних сільських шкіл у юридичні дефініції!....
Сергей Викторович
Это ж сколько ударов в голову этот боксер пропустил ? Совсем плох ...
Dozor
Все правильно, морьке право рулить, корпорації рублять бабло, а ми на дні морькому!
MIRRA
Стаття 20. Конституції України. Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. .... +  постанова ВРУ 28 січня 1992 рокуN 2067-XII затвердити Державним прапором України національний прапор, що  являє собою прямокутне полотнище, яке складається з двох рівних  за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої - синього кольору, нижньої - жовтого кольору, із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3. А те що вчителі-комуняки находу перезулися і називали синій блакитним - це вже проблеми кожного навчального закладу окремо.... І так, при Грушевському був блакитний, але незалежність ми здобули значно пізніше. 
MIRRA
Для 9ибілів-боксерів і диванних юристів: 
pol-55
Діапазон хвиль 450-485 нм в них однаковий,але блакитний виглядає,як як дуже *дорослий* синій.
Alex Suz
ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ. Або Жовто синій..справа вибору
Vanil10
А він правий до речі, вчіть історію валянки, проросійський скоропадський затвердив такий вигляд нашого стягу, хоча урядом УНР в 1919 під головуванням Грушевського був прийнятий саме жовто-блакитний як державний, що символізує сонце і воду, тобто дві основні стихії (вогонь і вода), так вважали наші пращури.
Igrok4
В яких це інститутах він такому навчався...   пану боксеру треба трохи почитати історію  утворення українсьго синьо-жовтого прапору, особливо у період визвольного руху 1917-1921рр.
Prozorlivecc
есть семь цветов, а голубой это оттенок синего и флаг у нас по цвету неба и  пшеницы а небо голубое и пшеница желная
Олександр Науменко
Кольори прапорів читаються зліва направо, або зверху донизу. Говоримо ми правильно, жовто-блакитний, а по факту маємо синьо-жовтий. В 1991 році комуністична Верховна Рада пропихнула в Контитуцію перевернутий прапор. З давніх часів українці вважали жовтий кольор то вогонь(сонце), а не якісь там комуністичні жнива, а синій чи блакитний то вода ( дві головні стихіі природи і людського буття). Стародвній бог Сонця- Ра. Від того, радість, райдуга, равенство. Якщо " ра" стоїть в другому складі, то маємо, кара, свора, вмирати, маразм. Доки Україна не поміняє місцями кольори на прапорі, доки будемо мати ці всі негаразди, війни, тощо. Одним словом, кару.
aleks8-48
В конституції зазначено,що кольори державного прапора жовто-блакитні! Якщо хтось хворіє дальтонізмом і не може відрізнити блакитний від синього,то це не повинно бути привідом щоб ставити під сумнів те,що затвежденно головним законом України. Я вдячний боксеру Митрофанову за те,що розворушив це недорозуміння.