Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 21 серпня 2024, 11:03
563
1

Фізіотерапевт Сіннера не міг не знати про заборонений препарат у спреї

Джакомо Нальді працював у італійському баскетболі, коли там були дискваліфікації через клостебол

| Оновлено 21 серпня 2024, 11:03
563
1
Фізіотерапевт Сіннера не міг не знати про заборонений препарат у спреї
скріншот. Джакомо Нальді

Джакомо Нальді, фізіотерапевт Янніка Сіннера, не міг не знати про наслідки застосування спрею, до складу якого входив клостебол.

Річ у тім, що до роботи з італійським тенісистом Нальді працював у баскетбольному клубі «Віртус Болонья». Подібні випадки відбувалися в італійському баскетболі під час його роботи там фізіотерапевтом.

Баскетболіст «Мілана» Ріккардо Мораскіні, який був спійманий на забороненому препараті клостебол та отримав рік дискваліфікації, пояснив вплив клостеболу: «Моя наречена порізала палець під час приготування їжі та використала спрей, що містить клостебол. Після нашого контакту аналіз виявив 0,5 нанограма речовини. Знадобилося два дні, щоб з'ясувати це».

Зазначимо, що розслідування Міжнародного агентства із забезпечення чесності в тенісі (ITIA) виявило, що клостебол потрапив в організм Сіннера під час масажу. Перед цим Джакомо Нальді нібито обробляв свої рани спреєм, до складу якого входив клостебол.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Якщо б це було 1 раз - я б міг повірити у цю маячню, але коли через 10 днів повторний тест знову підтвердився - як це пояснити? Що прям всі 10 днів фізіотерапевт різав пальці і пшикав спрей? 
Та сама історія у віртусі свідчить про те, що цей "фізіо" звичайний допінгіст, який попався в баскетболі, а тепер і в тенісі. Відмазка перший раз прокатила - от він по накатаній її і використовує