Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 09 серпня 2024, 10:50
2350
2

Матч Першої ліги перенесено через тривогу в Сумах, яка триває більше доби

«Вікторія» та «Діназ» не зіграють 7 серпня

| Оновлено 09 серпня 2024, 10:50
2350
2
Матч Першої ліги перенесено через тривогу в Сумах, яка триває більше доби
ФК Вікторія

Матч 1-го туру нового сезону Першої ліги України між сумською «Вікторією» та вишгородським «Діназом» перенесено на інший день, повідомляє офіційний транслятор Першої ліги DiviSport.

Поєдинок мав розпочатися 7 серпня о 13:00 за київським часом, проте цьому завадила повітряна тривога, що триває в Сумах вже понад добу.

Про нову дату гри організатори повідомлять пізніше.

Таким чином, матчем-відкриттям Першої ліги 2024/25 стане зустріч між волочиським «Агробізнесом» та харківським «Металістом», яка має відбутися 7 серпня о 15:30 за Києвом.

Директор клубу Вікторія Геннадій Ткаленко розповів (в інтерв'ю сайту «Український футбол»):

«На цей час (за 5 хвилин до початку) команди чекають згідно з регламентом часу початку матчу та ще одну годину. Після 60 хвилин будемо приймати рішення разом з інспектором матчу та представниками команд. Якщо буде відбій, то гра розпочнеться з запізненням. Якщо ні, то будемо приймати рішення про перенесення. Як і передбачено регламентом, команди та арбітр чекають часу початку матчу та 60 хвилин після того.

Переїзду Вікторії в інше місто? Такий варіант зараз не розглядаємо. В понеділок отримали від військової адміністрації дозвіл на проведення матчу, все було нормально. Наступні ігри – на кубок та 2-й тур чемпіонату – ми граємо на виїзді, а там будемо дивитися. Якщо буде все нормально з тривогами – будемо грати у Сумах, якщо ні, то будемо приймати відповідні рішення.

Торік, може, гри три усього зупиняли, а так було без тривог. На моїй пам’яті лише одна гра прямо сильно затягнулася. Що буде цього сезону – поки не знаю. Якби було якесь розуміння раніше, то, може, б перенесли цю гру одразу. Але до вчорашнього дня, коли почалася тривога, все було добре, ми грали й товариські ігри, а на даний час така неприємна ситуація».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AleksDnipro
Честь та хвала тим, кто зараз бореться в КуНР та створив цю операцію. Знімаю перед ними капелюха. Більше ніж 20 км за день, і це тільки початок, просто фантастика. У порохоботів, русні та іванова з вальонком сьогодні траур.
zelc006
В Харкові вже підземний стадіон будують на 10К...